Українські діти в Австрії прокаталися Дунаєм, а у Франції відвідали Версаль – Зеленська

Українські діти в Австрії прокаталися Дунаєм, а у Франції відвідали Версаль – Зеленська

Фото
Укрінформ
Українській діти з мамами, які через російську агресію покинули домівки, вдруге відправилися у подорож Дунаєм, а у Франції відвідали екскурсію у Версальському палаці.

Про це повідомила дружина Президента Олена Зеленська у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Прогулянки австрійським Дунаєм чи французьким Версалем — певно, не за таких обставин ними мали б тішитись наші діти. Однак важливо, що українські родини, які вимушено втекли від війни у Європу, мають змогу показати дітям її красу й культуру. Вдячна австрійським благодійникам та нашому посольству в Австрії за те, що вже вдруге українські мами з дітьми відправились у подорож Дунаєм», - зазначила перша леді.

Також вона висловила вдячність посольству України у Франції та адміністрації Версалю за запрошення українських дітей до екскурсії палацом.

Читайте також: У Польщі відкрився дитячий табір для дітей українських військових

Олена Зеленська розповіла, що таких поїздок буде ще чотири, посольство надає деталі, як доєднатися.

«Вдячна кожному, хто приймає, навчає, лікує наших дітей та повертає їм дитинство — доки ми боремося за те, аби повернути їх додому», - сказала дружина Президента України.

Як повідомляв Укрінформ, у Фінляндії за дві зміни 180 українських дітей відпочили у літньому таборі, ініціатором якого була перша леді Єнні Хаукіо.

Фото: Телеграм Олени Зеленської

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-