У захопленому Скадовську навчання проходитиме дистанційно та в індивідуальній формі - мер

У захопленому Скадовську навчання проходитиме дистанційно та в індивідуальній формі - мер

Укрінформ
Для учнів зі Скадовської громади (тимчасово захоплена військовими рф територія Херсонщини) освітній процес буде організований в дистанційній та в індивідуальній формі.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці написав міський голова Скадовська Олександр Яковлєв.

«Зазвичай серпень - час підготовки до школи. Відразу скажу - школа в цьому навчальному році буде. Скадовська міська рада планує розпочати новий навчальний 2022-2023 рік 1 вересня 2022 року», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що освітній процес проходитиме в дистанційній та в індивідуальній формі (екстернатна, сімейна (домашня).

Усі здобувачі середньої освіти автоматично переведені до наступного класу навчання і отримають змогу навчатися незалежно від місця свого перебування.

«Також ми пропонуємо можливість зарахування учнів із навчальних закладів інших громад, за заявою батьків до наших навчальних закладів», - повідомив міський голова.

Читайте також: Рішення щодо форми навчання дитини будуть ухвалювати батьки - Шкарлет

Зазначається, що перелік закладів, які розпочнуть свою роботу 1 вересня, буде оприлюднений до 18 серпня.

Протягом тижня, з кожним учнем встановлять контакт та уточнять можливість і бажання подальшого навчання, запевнив міський голова.

Як повідомляв Укрінформ, на захопленій російськими агресорами Херсонщині вчителів викрадають, їм погрожують, тому більшість вимушена виїжджати, побоюючись за своє життя.

На Херсонщині загарбники заманюють і погрожують батькам, щоб діти навчалися за російськими програмами у фейкових навчальних закладах – проте наразі безуспішно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-