росіяни вночі вдарили по Зміївській громаді на Харківщині, поранені троє цивільних

росіяни вночі вдарили по Зміївській громаді на Харківщині, поранені троє цивільних

Фото
Укрінформ
Цієї ночі російські війська обстріляли територію Зміївської громади Харківської області, є постраждалі.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Телеграмі, передає Укрінформ.

"По області вночі Штаб оборони зафіксував пуски ракет з території рф. Близько 01:00 росіяни завдали ударів по Зміївській громаді. Постраждали 3 жителів: чоловік 27 років та жінки 38 та 74 років. Стан - легкий", - поінформував очільник області.

За його словами, пошкоджено навколишні будинки, авто. Одна з ракет влучила на території об’єкту критичної інфраструктури.

При цьому Синєгубов додав, що ударів по Харкову не зафіксовано. Вчора, після 18:00, окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру запалювальними боєприпасами в Київському районі. Горіли дахи господарчих споруд. Постраждалих немає.

Читайте також: На Харківщині ЗСУ знищили дві ворожі ракети «Калібр»

Протягом доби окупанти завдали ударів по Богодухівському, Чугуївському, Харківському районах. Росіяни багаторазово обстрілювали Циркуни - горіли будинки, гаражі, господарчі споруди, зауважив Синєгубов.

Водночас він наголосив: поки ворог залякує мирне населення - ЗСУ дають відсіч росіянам на лініях фронту. "Окупант намагався вести розвідку боєм біля Питомника, але зазнав чергового фіаско", - розповів голова ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, обласна влада Харківщини має плани з вивезення жителів у разі необхідності, але зараз про загальну евакуацію з області не йдеться.

Фото: Телеграм Олега Синєгубова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-