Гетманцев заявив, що готовий до діалогу з представниками бізнесу

Гетманцев заявив, що готовий до діалогу з представниками бізнесу

Укрінформ
Голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев заявив, що готовий до діалогу з представниками бізнесової спільноти.

Про це він написав у Телеграмі, коментуючи звернення українських підприємців щодо його відставки.

"З інтересом ознайомився із зверненням деяких представників бізнесу щодо власної відставки. Вважаю, що зазначене звернення навіть у стані війни є проявом демократії. Тієї демократії, яка, поряд з ринковими відносинами, становить основу розвитку будь-якого здорового сучасного суспільства", - зауважив Гетманцев.

Він висловив переконання, що будь-яка суспільна дискусія має відбуватися "не навколо постатей, а навколо ідей", і наголосив, що є "послідовним прихильником дерегуляції у сфері бізнесу".

"Але політика держави у сфері публічних фінансів - це завжди компроміс між різними, іноді суперечливими інтересами різних груп суспільства. Компроміс іноді болісний і завжди важкий... Зі свого боку завжди готовий до діалогу. Тому запрошую підписантів звернення до зустрічі у Комітеті. Гарантую, що у них буде можливість донести особисто як свої зауваження, звинувачення, так бачення і ідеї", - заявив політик.

Читайте також: Гетманцев: Видатки бюджету ростуть набагато більшими темпами, ніж доходи

Як повідомлялося, українські підприємці звернулись з відкритим листом до Президента Володимира Зеленського із проханням усунути Данила Гетманцева з посад секретаря Нацради відновлення та керівника податкового комітету Верховної Ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-