Мінфін запустив сайт про військові облігації

Мінфін запустив сайт про військові облігації

Укрінформ
Міністерство фінансів запустило новий сайт з інформацією про військові облігації. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба міністерства.

"Сьогодні Міністерство фінансів України запускає новий веб-сайт з інформацією про військові облігації. Громадяни України, представники бізнесу та іноземні інвестори можуть зробити свій внесок у пришвидшення перемоги України у цій кривавій війні країни-агресора. Купівля державних військових облігацій - це інвестиція у поразку росії, її неминучий крах та розпад", - йдеться у повідомленні.

У Мінфіні нагадують, що залучені з продажу військових облігацій кошти будуть направлені на фінансування потреб Збройних Cил України та підтримку економіки країни у воєнний час. Для придбання військових облігацій звертайтеся до банків-первинних дилерів та ліцензованих брокерів. Вартість однієї облігації: 1000 грн / 1000 дол США / 1000 євро.

Як повідомлялося, у зв’язку з російською агресією проти України уряд ухвалив рішення про поетапний випуск військових облігацій. Таким чином, планується здійснити державні внутрішні запозичення в обсязі до 400 млрд грн.

Читайте також: На спецрахунку для потреб військових залишилося 32 мільйони - Нацбанк

Міністерство проводить аукціони з продажу військових облігацій внутрішньої державної позики щовівторка, починаючи з 1 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-