Четверо українок зіграють у кваліфікації «Ролан Гаррос»-2022

Четверо українок зіграють у кваліфікації «Ролан Гаррос»-2022

Укрінформ
Чотири представниці українського тенісу поведуть боротьбу за право зіграти в основній сітці Відкритого чемпіонату Франції.

У першому раунді відбору Леся Цуренко (№121 WTA) зустрінеться з Еміліаною Аранхо з Колумбії (244), повідомляє Укрінформ.

Леся Цуренко вшосте стартує у кваліфікації «Ролан Гаррос». Тенісистці жодного разу не вдалося успішно зіграти на цій стадії турніру. Натомість Цуренко сім разів грала в основній сітці. Найкращим її результатом є четверте коло 2018 року.

Катерина Байндль (146) поміряється силами з Оксаною Селехметьєвою (нейтральний статус, 198). Катерина уп'яте візьме участь у кваліфікації французького «мейджора». Успішно зіграти у відбірковому турнірі вдалося 2017-го року. У попередніх чотирьох сезонах Байндль стартувала у Парижі з основної сітки.

Дар'я Снігур (133) зіграє з турецькою тенісисткою Іпек Оз (194). Дар'я третій рік поспіль виступить у кваліфікації «Ролан Гаррос». У минулих двох розіграшах українка програвала у першому ж матчі.

Читайте також: Надія Кіченок вийшла до чвертьфіналу тенісного турніру у Страсбурзі

Першою суперницею Катаріни Завацької (210) стане Лукреція Стефаніні з Італії (157). Катаріна візьме участь у кваліфікації турніру у Парижі втретє. Минулого сезону Завацька пробилася до основнрї сітки і програла майбутній півфіналістці Марії Саккарі з Греції.

В основній сітці турніру заявлені українки Ангеліна Калініна (36), Марта Костюк (59) та Даяна Ястремська (80).

На фото: Леся Цуренко/ftu.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-