Інформконцерн – національний контент у кожну домівку і кожному українцю

Інформконцерн – національний контент у кожну домівку і кожному українцю

Укрінформ
14 січня, 12:00  - пресконференція на тему: «Інформконцерн – національний контент у кожну домівку і кожному українцю» 

Організатор: народний депутат України Олег Дунда.

Учасники: Олег Дунда - народний депутат України, модератор; Ахтем Сеітаблаєв - директор ДП «Кримський дім», актор та режисер, заслужений артист Автономної Республіки Крим; Герман Макаренко - диригент Національної опери України, народний артист України, Посол української культури, артист ЮНЕСКО в ім’я миру; Олександр Цугорка - ректор Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури, кандидат мистецтвознавства, професор, заслужений діяч мистецтв України; Осман Пашаєв - український та кримськотатарський тележурналіст, голова профспілки «Медіафронт».

Коротко. Презентація законодавчої ініціативи – законопроєкту “Про Державний інформаційний концерн телебачення і радіомовлення України” (№ 6430).

Інформаційний простір в сучасному світі - одна з найважливіших складових національної безпеки будь-якої країни світу і є також фундаментом існування незалежних держав. Споживаючи інформацію, суспільство формує світосприйняття і ставлення до власної держави, культури, історії. Інформаційний простір формує і виховує цілі покоління, впливаючи на дітей та молодь через безліч освітніх інформаційних майданчиків. Якщо держава не створює свій власний національний контент і не заповнює інформаційний простір своїм національним продуктом, суспільство споживає, в кращому разі, нейтральний контент інших держав, в гіршому – ворожу пропаганду. Саме ігнорування інформаційного поля та відсутність якісного державного замовлення вартували українській державі втрати Криму та частин Донецької і Луганської областей. Тому зволікати і далі в цьому питанні неприпустимо.

На думку організаторів заходу, реалізація законопроєкту повністю змінить та захистить українське інформаційне поле від маніпуляцій і пропаганди з боку РФ та будь-якого ворожого контенту. Надасть можливість створювати якісний національний продукт, популяризувати національну культуру, впроваджувати нові тренди та моду на українське. Державне замовлення надасть підтримку молодим талановитим митцям в реалізації їхніх ідей, спрямовуючи їх творчий потенціал на користь Україні. Державний національний контент формуватиме національну ідентичність та нестиме українське в кожну домівку, бо розвиток національного продукту – це запорука процвітання нації.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

У зв’язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов’язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Відповідно до Постанови МОЗ №-18 від 19 жовтня 2021 року присутність на заході лише за наявності в усіх його учасників Covid-cертифікату або негативного ПЛР-тесту (строк дії 72 години) та обов`язкової наявності засобів індивідуального захисту (захисних масок, респіраторів) за дотримання соціальної дистанції 1,5 м.

Підсумкові матеріали:

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-