Про участь України у Міжнародному конкурсі краси Mrs. International 2021

Про участь України у Міжнародному конкурсі краси Mrs. International 2021

Укрінформ
7 червня, 12:00 пресконференція  на тему: «Україна на Міжнародному конкурсі краси для успішних жінок Mrs. International 2021» 

Організатор: Національна дирекція конкурсу Mrs. Ukraine International.

Учасники: Яна Луцька - Національний директор конкурсу Mrs. Ukraine International; Вікторія Файнблат - переможниця конкурсу Mrs. Ukraine International 2020; Тетяна Ровна - переможниця конкурсу Mrs. Ukraine International 2021.

Модератор: Алекс Лебедєв.

Питання для обговорення:

-Чи існує в Україні здорова конкуренція між організаторами конкурсів краси? Які рекорди встановив цьогорічний конкурс краси для успішних жінок Mrs. Ukraine International?

-Як готуються українські представниці до Міжнародного конкурсу краси Mrs. International 2021? Які соціальні програми планують представити і які питання порушити на міжнародному рівні?

-До чого має бути готова українська учасниця в разі перемоги на Міжнародному конкурсі?

-Плани щодо проведення V Ювілейного конкурсу краси для успішних жінок Mrs. Ukraine International 2022.

Довідково. Фінал легендарного міжнародного конкурсу краси для успішних жінок Mrs. International 2021 відбудеться 23 та 24 липня 2021 року у США.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

У зв'язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена. 

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов'язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Вхід в зал тільки у масках. Дотримання дистанції 1,5 м.

Підсумкові матеріали:

Україну на міжнародному конкурсі краси для успішних жінок представлятимуть дві учасниці

Переможницею конкурсу Mrs. Ukraine International-2021 стала психологиня з Києва Тетяна Ровна, яка представлятиме Україну на міжнародному конкурсі краси для успішних жінок Mrs. International-2021 у США разом із лідеркою минулорічного національного відбору Вікторією Файнблат.

Про це вони повідомили на пресконференції в Укрінформі на тему: «Україна на Міжнародному конкурсі краси для успішних жінок Mrs. International 2021».

Ровна зазначила, що щойно перемігши на національному конкурсі краси, на неї вже невдовзі чекає участь у конкурсі в Америці, на підготовку до якого лишається мало часу, але їй дуже допомагає її родина.

«Я повинна надати американській стороні дуже багато матеріалів, аплікаційних форм, тому кожен день у мене розписаний по хвилинах. Мені дуже допомагає моя сім'я, і я пишаюся тим, що, готуючись до такого дуже важливого заходу, це дуже з’єднало мою родину, вони мене дуже підтримують, і я думаю, що підготуюся дуже добре», - сказала Ровна.

На міжнародному конкурсі Mrs. International-2021 у США ця представниця України представлятиме власний соціальний проєкт психологічної допомоги жінкам, які потрапили в скрутні життєві ситуації, чому сприяла власна життєва історія Ровної.

«Я психолог і створила жіночий клуб, де я власною благодійністю і прикладом показую і допомагаю жінкам, які втратили надію на майбутнє, які опустили руки. В моїй сім'ї в дитинстві була дуже схожа історія, і, власне, я допомагаю тим жінкам, які не змогли подолати цю життєву ситуацію, і я власним прикладом показую, що змогла створити родину, народити дітей і стати щасливою. Я допомагаю жінкам благодійними консультаціями, бо не кожен може сплатити консультацію психолога», - розповіла Ровна.

Вона впевнена, що перемога в національному конкурсі краси для успішних жінок і майбутня участь у міжнародному конкурсі в США кардинально змінить її життя.

«Я думаю, що життя не буде таким, як було до перемоги, тому що тепер на своїх плечах я несу більше відповідальності. Я повинна відповідати перед суспільством – що я можу цим статусом показати і чим допомогти. Тому що краса рятує світ. Саме цим ми привертаємо увагу і несемо посил у суспільство – зверніть увагу, ми гарні, успішні, але ми допомагаємо тим, хто цього не зміг досягти», - наголосила Ровна.

IV конкурс краси для успішних жінок Mrs. Ukraine International-2021 відбувся 26 травня в столичному Regent Hill Event Hall. У конкурсі взяли участь 24 фіналістки.

Цьогоріч Україну на Mrs. International-2021 у США представлятиме не одна, як зазвичай, а одразу дві учасниці у зв’язку з тим, що торік Україна пропустила участь у міжнародному конкурсі через локдаун.

Mrs. International – один із відомих і престижних конкурсів краси, який проводиться у США за підтримки уряду країни вже понад 30 років. Цього року він пройде 23-24 липня у Кінгспорті (Теннессі, США).

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-