Трансформація 2021. Нові можливості жіночого успіху

Трансформація 2021. Нові можливості жіночого успіху

Укрінформ
10 березня, 11:30 - Трансформація 2021. Нові можливості жіночого успіху

Організатор: Тетяна Петракова, громадський діяч, автор соціальних проєктів.

Учасники:  Павло Пуськов - інвестор і акціонер холдингу X100INVEST, власник управлінської франшизи Sushi Master; Володимир Кравчук -  бізнес-психолог зі створення успішних проєктів для успішних жінок; Сергій Позняк - голова наглядової ради інвестиційного фонду FinStream, власник національної мережі заставного сервісу Cronvest.

Модератор: Тетяна Петракова - громадський діяч, автор понад 500 соціальних проєктів.

Коротко. Форум  ініційований командою Ukrainian People та громадським діячем Тетяною Петраковою. Під час заходу, разом з експертами, обговорюватиметься вплив карантину на бізнес  та нові можливості для його розвитку, бо розповсюдження COVID-19 та обмеження, які він спричинив, вдарили по економіці та поставили цілі галузі у скрутне становище. Проте будь-яка криза надає можливості для майбутнього зростання та фінансового успіху, але головне наразі – навчитися підпорядковувати свою діяльність  реаліям нового суспільства, про що йтиметься на форумі.  

Особливу увагу  буде приділено розвитку жіночого підприємництва та ефективного просування успішної жінки.

У зв'язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена. 

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу:  https: //www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

Бізнес-леді Тетяна Петракова закликала жінок в умовах пандемії шукати нові шляхи для розвитку бізнесу

Час пандемії відкриває нові можливості для розвитку бізнесу й участі в ньому жінок. Таку думку висловила громадська діячка, авторка понад 500 соціальних проєктів Тетяна Петракова на пресконференції в Укрінформі «Трансформація 2021. Нові можливості жіночого успіху».

«Сьогодні кожен з нас має розуміти, що сучасний світ змінився назавжди, і вже як колись не буде. Потрібно звикати, незалежно від того - чоловік ви чи жінка, до нової реальності й адаптуватися. Я жінка й також бізнес-леді з великою інтуїцією. Те, чим я займалася раніше, сьогодні вже так не вийде, і кожен з вас також має це розуміти. Сьогодні є найкращий час знайти нові можливості, знайти для вашого бізнесу нові шляхи реалізації», - наголосила Петракова.

Вона закликала жінок у бізнесі якнайшвидше адаптуватися до нових реалій в умовах пандемії й вірити у свої сили.

«Я також проходжу свій період пандемії, я розумію, що світ назавжди змінився і змінилися ми. І на сьогодні єдина моя порада – потрібно швидше адаптуватися до нових умов, шукати й створювати нову себе, бо потім буде запізно. Хочу побажати жінкам насамперед вірити в свої сили», - сказала Петракова.

Вона переконана, що пандемія не може зупинити активність у бізнесі, й лише рух вперед може забезпечити успіх.

«Насправді в житті немає нічого неможливого, і ми щодня це на власному досвіді доводимо. Вірте, перемагайте й рухайтеся вперед. Життя – це боротьба. Чим більше ми рухаємося вперед, тим більше ресурсів і наснаги ми отримуємо», - закликала бізнес-леді.

Тетяна Петракова - громадська діячка, Людина року у номінації «Нова Генерація», головна редакторка журналу Ukrainian People, телеведуча, авторка 500 соціальних проєктів, серед яких: енциклопедія дитячих талантів «Найвидатніші діти України», фестиваль «Діти за Майбутнє України», премія «100 українців» та освітні форуми для батьків «Безпечний світ дитини».

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-