Презентація видання «Ґендерна політика в нормативно-правових актах. Частина 1»

Презентація видання «Ґендерна політика в нормативно-правових актах. Частина 1»

Укрінформ
5 лютого, 10:00 - презентація інформаційно-практичного видання «Ґендерна політика в нормативно-правових актах. Частина 1»

Організатор: Урядова уповноважена з питань ґендерної політики.

Учасники та учасниці: Катерина Левченко - Урядова уповноважена з питань ґендерної політики; Лілія Грудко - керівниця програми «Безпека людини» КП ОБСЄ в Україні; Олена Суслова - голова Інформаційного консультативного жіночого центру; Наталія Богданова - представниця Міністерства соціальної політики України; Ольга Перунова - представниця Міністерства внутрішніх справ України; Оксана Кисельова - ґендерна експертка; Лілія Гонюкова - представниця Національної академії державного управління при Президентові України; Елла Ламах - представниця ГО «Центр «Розвиток демократії»; Марина Легенька - представниця ГО «Ла Страда-Україна»; Олександр Остапенко - головний спеціаліст Апарату Урядової уповноваженої з питань ґендерної політики; Марфа Скорик - представниця БО БТ «Київський інститут гендерних досліджень».

Коротко. Інформаційно-практичне видання «Ґендерна політика в нормативно-правових актах. Частина 1» зосереджується на питаннях нормативно-правового забезпечення формування та реалізації державної політики у галузі забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків в Україні. Розглядається становлення та розвиток законодавства та підходів до формування державної ґендерної політики, аналізуються загальні підходи, механізми та інструменти її реалізації.

Більше інформації за посиланням: https://www.kmu.gov.ua/events/5-lyutogo-katerina-levchenko-vizme-uchast-u-prezentaciyi-informacijno-praktichnogo-vidannya-genderna-politika-v-normativno-pravovih-aktah-chastina-1?v=601a9971f414f

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

У зв'язку з карантинними обмеженнями кількість місця обмежена. 

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов'язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Вхід в зал тільки у масках та рукавичках. Дотримання дистанції 1,5 м.

Підсумкові матеріали:

В Укрінформі презентували інформаційно-практичне видання «Ґендерна політика в нормативно-правових актах. Частина 1»

У Києві презентували інформаційно-практичне видання «Ґендерна політика в нормативно-правових актах. Частина 1».

Видання представила в Укрінформі Урядова уповноважена з питань ґендерної політики Катерина Левченко.

У виданні проаналізовано до 200 нормативно-правових актів (документів міжнародних організацій, законів України, указів Президента, розпорядчих документів Кабінету Міністрів – постанов та розпоряджень, наказів центральних органів виконавчої влади), посилання на які для зручності наводяться в тексті.

«Інформаційно-практичне видання «Ґендерна політика в нормативно-правових актах. Частина 1» зосереджується на питаннях нормативно-правового забезпечення формування та реалізації державної політики у галузі забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків в Україні. Розглядається становлення та розвиток законодавства та підходів до формування державної ґендерної політики, аналізуються загальні підходи, механізми та інструменти її реалізації», - розповіла Левченко.

Книга рекомендована для розповсюдження та використання в якості науково-інформаційного видання для політиків, державних службовців, депутатів рад усіх рівнів, фахівців органів місцевого самоврядування, працівників засобів масової інформації, профспілок, активістам організацій громадянського суспільства, представникам міжнародних організацій, а також широкому колу читачів, які цікавляться питаннями державної політики в сфері прав людини та ґендерної рівності.

Текст книги було опрацьовано та валідовано експертами з ґендерної тематики та схвалено до друку вченою радою Дніпропетровського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Інформаційно-практичне видання «Ґендерна політика в нормативно-правових актах. Частина 1» розміщено на веб-порталі Кабінету Міністрів.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-