Ошукані інвестори житлового будівництва в Ірпені мають запитання до претендентів на владу

Ошукані інвестори житлового будівництва в Ірпені мають запитання до претендентів на владу

Укрінформ
16 жовтня, 14:30 - пресконференція на тему: “Ошукані інвестори житлового будівництва в Ірпені мають запитання до претендентів на владу ”

Організатор: Ініціативна група мікрорайону “Благодатний”.

Учасники: інвестори мікрорайону “Благодатний”, Ірпінь - Інна Міщук, Олексій Вєтринський, Ельвіра Жуковська; Святослав Оробчук - лідер ініціативної групи, інвестор мікрорайону “Благодатний”, Ірпінь.

Коротко. З 2015 року в Ірпені понад 1200 родин інвестували більше 200 млн грн у житло. На жаль, забудовники не виконали своїх зобов'язань, люди досі не отримали свої квадратні метри.

Напередодні місцевих виборів представники різних партій у пошуках голосів та різних рейтингів експлуатують тему недобудови житла. Ошукані інвестори мікрорайону "Благодатний" звернуться до кандидатів на місцеві вибори в Ірпені з конкретним запитанням: Які дії у тупиковій ситуації пропонує кожен із претендентів на владу?

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

У зв'язку з карантинними заходами кількість місць обмежена.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу:  https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов'язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Вхід в зал тільки у масках та рукавичках. Дотримання дистанції 1,5 м.

Підсумкові матеріали:

Ошукані інвестори в Ірпені звернулися по допомогу до претендентів на владу на місцевих виборах

Ошукані інвестори житлового будівництва в Ірпені звернулися до місцевої та державної влади, а також до претендентів на владу на майбутніх місцевих виборах з вимогою вирішення їхньої проблеми.

Про це вони заявили на пресконференції в Укрінформі на тему: «Ошукані інвестори житлового будівництва в Ірпені мають запитання до претендентів на владу».

«Напередодні місцевих виборів представники різних партій у пошуках голосів та різних рейтингів експлуатують тему недобудови житла. Ошукані інвестори мікрорайону "Благодатний" звертаються до кандидатів на місцеві вибори в Ірпені з конкретним запитанням: Які дії у тупиковій ситуації пропонує кожен із претендентів на владу?», - йдеться у зверненні ініціативної групи мікрорайону «Благодатний» в Ірпені.

Ошукані інвестори також закликають місцеву, обласну й державну владу розробити комплексну дорожню карту виходу з ситуації, яка склалася.

«З 2015 року в Ірпені понад 1200 родин інвестували більше 200 млн грн у житло. На жаль, забудовники не виконали своїх зобов'язань, люди досі не отримали свої квадратні метри. Йдеться про 7 житлових комплексів. З 2018 року будівельні роботи повністю зупинилися, і з цього часу ми перебуваємо у стані невизначеності», - розповіла інвесторка Інна Міщук.

Як повідомили учасники заходу, більшість інвесторів у новобудову в Ірпені становлять переселенці з тимчасово окупованих територій України.

«Майже 60% інвесторів мікрорайону «Благодатний» переселенці з Криму й Донбасу, які продали своє житло на окупованій території й переїхали в Ірпінь у надії на те, що вони зможуть придбати житло, але втрапили в аферу, яку фактично організувала стара влада Ірпеня. Таким чином майже 4 тисячі людей опинилися просто неба й не мають своєї домівки», - наголосила інвесторка Ельвіра Жуковська.

До мікрорайону «Благодатний» в м. Ірпені належать 7 недобудованих житлових комплексів: «Княжий Двір», «Панорамний», «Панорамний 2», «Фреш Сіті», «Шервуд Парк 1», «Шервуд Парк 2» та «Южний».

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-