Щодо відкриття Міжнародного відкритого творчого конкурсу з виготовлення пам'ятника медичним працівникам усього світу

Щодо відкриття Міжнародного відкритого творчого конкурсу з виготовлення пам'ятника медичним працівникам усього світу

Укрінформ
1 липня, 13:00 -  пресконференція щодо відкриття Міжнародного відкритого творчого конкурсу з виготовлення пам'ятника медичним працівникам усього світу

Організатор: ГО “Громадська рада з питань культури, молоді та спорту України".

Учасники: Олег Шекера - академік Національної академії наук вищої освіти, професор; Володимир Бульба - голова правління незалежної ГО “Громадської ради з питань культури, молоді та спорту України”; Максим Коробка - президент Асоціації Виробників та Імпортерів Рекламних Сувенірів України («АВІРСУ»); Іван Степурін – директор видавництва "Саміт-книга"; Олександр Соколинський — модератор.

Коротко. Учасники пресконференції презентують "Положення про проведення міжнародного відкритого творчого конкурсу на реалізацію проєкту з виготовлення пам'ятника медичним працівникам усього світу". Його мета - вибір на конкурсних умовах кращого проєкту пам'ятника на задану тему, виконаного на високому професійному рівні.

Ініціатори побудови пам’ятника медичним працівникам: Олег Шекера, ГО "Спільна Перемога", ГО "Громадська рада з питань культури, молоді та спорту України", КП "Київзеленбуд", МГО "Міжнародна асоціація "Здоров’я суспільства", Київська міська державна адміністрація та Печерська районна в місті Києві державна адміністрація.

Представників ЗМІ запрошуємо до перегляду заходу в режимі онлайн.

Додаткова інформація за тел.: +38 066 7049775

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених законодавством. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали

Оголошено міжнародний конкурс на проєкт пам’ятника медикам у Києві

У Києві оголосили Міжнародний відкритий творчий конкурс з виготовлення пам'ятника медичним працівникам усього світу.

Про це на прес-конференції в Укрінформі повідомили ініціатори побудови пам’ятника за організаційної підтримки ГО «Громадська рада з питань культури, молоді та спорту України».

«Медичні працівники є ключовим чинником, який визначить майбутнє галузі охорони здоров’я у всіх країнах світу. Сьогодні ми організували конкурс щодо розробки та представлення найкращого проєкту цього пам’ятника. А в подальшому створити алею відомих лікарів з різних країн світу», - сказав професор Олег Шекера, академік Національної академії наук вищої освіти.

Майбутній пам’ятник буде встановлено у Києві на розі вулиць Госпітальна й бульвару Лесі Українки, навпроти Олександрівської лікарні. 23 червня з нагоди Дня медичного працівника на цьому місці було закладено пам’ятний знак.

«МетоюкКонкурсу є вибір на конкурсних умовах кращого проєкту пам'ятника на задану тему, виконаного на високому професійному рівні і найкращого щодо цінових пропозицій. Конкурс є відкритим за складом учасників, якими можуть бути фізичні особи – як громадяни України, так й іноземні громадяни та особи без громадянства або їх об'єднання, творчі колективи», - розповів Володимир Бульба, голова правління незалежної ГО «Громадської ради з питань культури, молоді та спорту України».

Ініціатори конкурсу вважають встановлення пам’ятника медичним працівникам актуальним з огляду на світову пандемію COVID-19, а також хочуть привернути увагу до проблем медицини в Україні.

«Ми всі усвідомили, що професія медичного працівника сьогодні настільки актуальна, починаючи від медсестер і закінчуючи лікарями, хірургами, а особливо епідеміологами, які на сьогодні, мабуть, є найважливіші люди на планеті й герої нашого часу», - наголосив Олександр Соколинський, співзасновник ГО «Спільна Перемога».

Конкурс проводиться в один тур. Термін подачі конкурсних проєктів: з 1 серпня до 1 вересня 2020 року. Підбиватимуть підсумки Конкурсу з 1 до 15 вересня 2020 року.

Ініціатори побудови пам’ятника медичним працівникам - професор Олег Шекера, ГО «Спільна Перемога», ГО «Громадська рада з питань культури, молоді та спорту України», КП «Київзеленбуд», МГО «Міжнародна асоціація «Здоров’я суспільства», Київська міська державна адміністрація та Печерська районна в місті Києві державна адміністрація.

 Відео:

Заказать фото нажмите здесь - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-