Міністерство оборони України розпочинає вивчення громадської думки щодо забезпечення житлом військовослужбовців ЗСУ

Міністерство оборони України розпочинає вивчення громадської думки щодо забезпечення житлом військовослужбовців ЗСУ

Укрінформ
30 червня, 10:00 - онлайн-брифінг на тему: “Міністерство оборони України розпочинає вивчення громадської думки щодо забезпечення житлом військовослужбовців Збройних сил України”.

Організатор: Міністерство оборони України.

Спікер: полковник Назім Агаєв – кандидат психологічних наук, відповідальний за формування Департаменту гуманітарного та соціального забезпечення Міністерства оборони України.

Онлайн-брифінг транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV .

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали: 

Міноборони вивчатиме думку громадськості щодо забезпечення житлом військових

Міноборони вивчатиме думку громадськості щодо забезпечення житлом військових

Міністерство оборони України з 1 по 10 липня вивчатиме громадську думку щодо забезпечення житлом українських військових.

Про це повідомив відповідальний за формування Департаменту гуманітарного та соціального забезпечення Міноборони полковник Назім Агаєв на онлайн-брифінгу в Укрінформі.

«Закликаємо всіх активних громадян, військовослужбовців, ветеранів та експертів висловити свої погляди на шляхи розв’язання житлової проблематики та удосконалення роботи житлових комісій і посадових осіб, які відповідають за цей напрямок у військових частинах та установах», - сказав Агаєв.

Він повідомив, що особливо цікавлять пропозиції громадян щодо наступних питань: надання службового та службово-посадового житла, прозорості розподілу житлових приміщень, роботи житлових комісій у військових гарнізонах, забезпечення житлом за рахунок виділення коштів з бюджету для придбання військовослужбовцем та військовим пенсіонером власної оселі, забезпечення армійців дешевими іпотеками на придбання житла, подолання корупційних ризиків.

Результати обговорення будуть проаналізовані та опрацьовані для ухвалення подальших рішень керівництвом Міноборони та оприлюднені для громадськості.

«Вперше керівництвом Міністерства оборони України розпочато практику відкритого громадського обговорення питань діяльності оборонного відомства, що відбувається на майданчиках відомчих інтернет-ресурсів. Експерти ретельно вивчають громадську думку за напрямками реформування, які пропонуються до обговорення у суспільстві», - зазначив Агаєв.

Він нагадав, що у період з 13 травня по 12 червня вивчалася громадська думка з питань удосконалення привабливості та престижності військової служби, а також покращення соціального захисту військовослужбовців та членів їхніх сімей. У громадському обговоренні взяли участь понад 120 осіб та надійшло 328 пропозицій щодо підвищення привабливості військової служби.

Представник міністерства пообіцяв, що усі пропозиції, звернення та побажання громадян і військових не залишаться поза увагою й будуть враховані при розробці нових проєктів документів та внесенні змін до відповідних нормативно-правових актів щодо реформування й покращення оборонної сфери.

Відео:

Фото: пресслужба Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-