Військове радіо “Армія FM”. Яким воно повинно бути? Початок громадського обговорення

Військове радіо “Армія FM”. Яким воно повинно бути? Початок громадського обговорення

Укрінформ

10 червня об 11:00 відбудеться онлайн-брифінг на тему: “Військове радіо “Армія FM”. Яким воно повинно бути? Початок громадського обговорення”.

Організатор: Міністерство оборони України.

Спікер: Світлана Павловська — речник Міністерства оборони України.

Онлайн-брифінг транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

В Міноборони почали громадське обговорення вдосконалення роботи військового радіо «Армія FM»

Протягом місяця Міністерство оборони вивчатиме громадську думку, пропозиції та побажання з приводу покращення роботи "Армія FM", яке суттєво втратило рейтинги, а про його існування не знає значна частина військових ЗСУ.

Про це під час онлайн-брифінгу в Укрінформі повідомила речниця Міноборони Світлана Павловська.

«Пропонуємо висловити свою думку стосовно питання діяльності військового радіо «Армія FM». Ідея створення військового радіо належить виконавчому директору благодійної організації Spirit of America («Дух Америки») Джимі Хейку. Він запропонував Олексію Макухіну та Руслану Коцюбі, реформаторам-радникам офісу співробітництва, реалізувати проєкт зі створення військового радіо. Було надано допомогу на суму понад 200 тис. доларів. Старт був успішним, і «Армія FM» стала потужним інструментом в інформаційно-комунікативній діяльності ЗСУ», - зазначила Павловська.

Водночас, за словами речниці, утримати рівень популярності, створений під час стартапу, не вдалося, а в березні цього року довелося констатувати факт вкрай низького рейтингу військового радіо.

«Серед військовослужбовців, навіть серед тих, хто проходить службу в районі проведення операції Об’єднаних сил, багато не чули про це радіо, не знають про його існування… Ми не маємо права залишати в такому становищі роботу потужного комунікативного каналу, якому надано частоти покриття практично по всій Україні», - наголосила речниця.

Вона повідомила, що наразі переглянуто програмну редактуру, вирішується питання професійного навчання співробітників «Армія FM», відновлюються інтерактивні блоки та переглядається підхід до музичного наповнення.

Павловська закликала всіх небайдужих взяти участь в опитування на Facebook «Армія FM» та пообіцяла врахувати всі побажання під час переформатування діяльності «Армія FM».

Відео:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-