Діалог з громадськістю щодо реформування Міністерства оборони України

Діалог з громадськістю щодо реформування Міністерства оборони України

Укрінформ
13 травня, 11:00 - онлайн-брифінг на тему: «Діалог з громадськістю щодо реформування Міністерства оборони України»

Організатор: Міністерство оборони України.

Спікер: Юрій Пунда - доктор воєнних наук, експерт.

Онлайн-брифінг транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

 Підсумкові матеріали:

Міноборони розпочинає вивчення громадської думки щодо удосконалення військової служби

Міністерство оборони України розпочинає вивчення громадської думки щодо підвищення привабливості та престижності військової служби, а також удосконалення соціального захисту військовослужбовців і членів їхніх сімей.

Про це повідомив доктор воєнних наук, експерт Юрій Пунда на онлайн-брифінгу в Укрінформі «Діалог з громадськістю щодо реформування Міністерства оборони України».

«Громадська думка потрібна для відпрацювання проєктів нормативно-правових актів і внесення змін у діяльність оборонного відомства. Закликаємо усіх активних громадян, військовослужбовців, ветеранів, громадські організації, наукові та експертні спільноти висловити свої погляди на шляхи підвищення привабливості військової служби, не обмежуючись виключно питаннями мотивації», - закликав Пунда.

У Міноборони переконані, що активна позиція громадянського суспільства дозволить більш комплексно підійти до вирішення такого важливого питання, як свідома участь громадян України у захисті Батьківщини. При цьому особливо цінною є думка безпосередніх учасників АТО та ООС.

"Міністерство оборони України впроваджує практику системного діалогу з громадськістю і формує новий канал комунікацій, який зможуть використовувати усі зацікавлені сторони для надання виважених пропозицій», - наголосив представник Міноборони.

У відомстві ставлять за мету вивчити рівень мотивації для проходження громадянами України військової служби, а також внести певні зміни у взаємовідносини всередині українського війська.

Висловити свою думку можна на вебсайті Міністерства оборони України з 13 травня по 12 червня 2020 року. Відповіді проаналізують експерти, передбачено зворотній зв'язок, гарантується розгляд кожної пропозиції, крім анонімних.

Відео: 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-