«За самовіддану працю в боротьбі з пандемією»: представлення нагороди

«За самовіддану працю в боротьбі з пандемією»: представлення нагороди

Укрінформ
1 квітня, 12:00 - онлайн-брифінг на тему: «За самовіддану працю в боротьбі з пандемією»: представлення міжнародної нагороди»

Спікер: Олександр Сопов - директор ВТО «Орден», автор десяти знаків державних нагород. 

Підсумкові матеріали:

В Україні з’явиться медаль «За самовіддану працю в боротьбі з пандемією»

В Україні з’явиться спеціальна нагородна медаль «За самовіддану працю в боротьбі з пандемією». Нагороджуватимуть нею лікарів, поліцейських, волонтерів, чиновників і всіх тих, хто організовує боротьбу з пандемією та бере у ній активну участь.

Про це повідомив Олександр Сопов - директор ВТО «Орден» на онлайн-брифінгу, що транслювався на YouTube-каналі Укрінформу.

«Медаль «Честь і служба» призначена для тих, хто не шкодуючи своїх сил, а іноді й життя спрямовує зусилля на боротьбу з пандемією коронавірсу, яка зараз охопила весь світ», - сказав Сопов.

Він розповів, що ця нагорода буде міжнародною, тому напис на ній зроблено латиною.

«Я навіть не можу перерахувати всіх тих, хто об’єднався в боротьбі з коронавірусом в усьому свті. Ні разу такої згуртованості не було. І було б добре, аби світ скористався цим не дуже приємним приводом, щоб зрозуміти, що земля наша така невелика, коли приходить якась біда», - зазначив Сопов.

За його словами, ще не вирішено, від імені кого буде ця нагорода, але припустив, що до ініціативи може долучитися РНБО та Міністерство охорони здоров’я. Поки що існує лише ескіз нагороди, але вже за тиждень Сопов пообіцяв представити її громадськості.

ВТО «Орден» - виробник державних і відомчих нагород в Україні. Всі розроблені ВТО «Орден» державні нагороди та відомчі відзнаки затверджені Комісією державних нагород та геральдики.

Відео:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-