"AUABI 2020 UKRAINIAN-ARAB INTERNATIONALEXPO": деталі проведення Міжнародної україно-арабської виставки та конференції

Укрінформ
29 січня, 13:00  - пресконференція з нагоди проведення Міжнародної україно-арабської виставки та конференції "AUABI 2020 UKRAINIAN-ARAB INTERNATIONALEXPO"

Організатор: ГО “Асоціація українських і арабських бізнесменів і інвесторів” (AUABI) за підтримки Українського союзу промисловців та підприємців, Торгово-промислової палати України, Асоціації Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати, Посольства Королівства Саудівська Аравія.

Учасники:  Махоммад Салім Алотті - голова правління ГО “Асоціація українських і арабських бізнесменів і інвесторів” (AUABI); Володимир Ставнюк - голова правління SFII,  Державно Інноваційна фінансово кредитна установа; Анатолій Кінах - голова УСПП; Марія Махновець - голова Українського органічного кластеру; Дмитро Гордійчук - керівник інформагенції Інфоіндустрія, Аграрний та агрохімічний аналітик;  Іван Салій - президент ГС “Всеукраїнська спілка виробників будматеріалів”; Володимир Саченко - Голова Асоціації  Інвестиційні будівельні проекти та розвиток сировинної бази галузі; Володимир Щелкунов - президент ICC Ukraine; Юліанна Мусса - директор з інноваційних програм та розвитку ГО “Асоціація українських і арабських бізнесменів і інвесторів” (AUABI), i-HUB, модератор.

Теми до обговорення:

Підприємництво з країнами Арабського світу.

Контакти з дилерами та дистриб’юторами. Вихід на нові ринки збуту.

Зміцнення торговельних відносини з бізнес-партнерами.

Багатопрофільний та багатоканальний маркетинг: локальний та глобальний нетворкінг.

Коротко. Учасники заходу проінформують про деталі Міжнародної україно-арабської виставки та конференції «AUABI 2020 UKRAINIAN-ARAB INTERNATIONAL EXPO». Його мета - формування позитивного іміджу України серед країн Близького та Середнього Сходу, збільшення експортних поставок до країн партнерів, підвищення обсягів товарообігу.

Як зазначають організатори, в заході братимуть участь понад 300 компаній з України, країн Близького Сходу та країн ЄС, що надає можливість українським компаніям налагодити прямі зв’язки з бізнес-спільнотою.

Під час «AUABI 2020 UKRAINIAN-ARAB INTERNATIONAL EXPO» будуть представлені наступні сектори: аграрний, харчовий, органічний, IT/інновації в аграрному секторі та харчовій промисловості, а також AUABI I – HUB.

До уваги журналістів! За найкраще питання до спікерів,  організатори розіграють квиток у VIP-зону на форум "AUABI 2020 UKRAINIAN-ARAB INTERNATIONALEXPO" з можливістю взяти інтерв'ю у принца з Саудівської Аравії.

Додаткова інформація за тел.: +38067 502-87-77, e-mail: info@auabi.com (ГО “Асоціація українських і арабських бізнесменів і інвесторів” (AUABI).

Підсумкові матеріали:

Екологічні зміни підштовхують арабський бізнес налагоджувати економічну співпрацю з Україною - організатори AUABI 2020

Українсько-арабська виставка та конференція AUABI 2020 UKRAINIAN-ARAB INTERNATIONALEXPO цього року вперше будуть проведені в Україні. Основним завданням заходу стане переоцінка потреб ринків арабських країн в імпортних товарах у світлі екологічних змін, які відбуваються на планеті.

Про це на прес-конференції в Укрінформі повідомив голова правління ГО “Асоціація українських і арабських бізнесменів і інвесторів” (AUABI) Салім Алотті.

"Хочу оголосити про економічний форум та виставку українсько-арабська EXPO, яка відбудеться в 2020 році. Ця виставка пройде вперше в Україні під назвою "AUABI 2020"", - оголосив Алотті.

За словами голови правління AUABI, під час заходів вивчатиметься економічна співпраця між Україною та країнами арабського світу, оцінюватимуться потреби ринків арабських країн в імпортних товарах у світлі екологічних змін, які відбуваються на планеті.

"Ми прийняли рішення організувати цю виставку, оцінивши і вивчивши всі питання, вивчивши економічну співпрацю між Україною та країнами арабського світу. Це дасть більші можливості та розвиток економічних відносин між Україною та країнами арабського світу, починаючи зі Східної Африки, азіатських країн та країн усього Близького Сходу. Основне завдання виставки та конференції - це можливість з'ясувати потреби щодо саме тих товарів, які потрібні арабським країнам, особливо після екологічних змін, які відбуваються на планеті", - наголосив Алотті.

Він висловив переконання, що арабські країни є важливим партнером для взаємодії з Україною, особливо у сфері економіки.

"Це 22 країни з населенням понад 400 млн осіб. Арабські ринки є важливими для співпраці в таких галузях: продукти харчування, агроіндустрія, енергетика та інші галузі. Виставка AUABI 2020 та конференція AUABI 2020 UKRAINIAN-ARAB INTERNATIONALEXPO дадуть гарний поштовх у співпраці і можливість у просуванні товарів на арабські ринки. Ми працюємо над тим, щоб реалізувати ці проєкти", - зазначив голова правління AUABI.

Як наголошувалося під час прес-конференції, бізнесу арабських країн цікавий для інвестицій в Україні агропромисловий комплекс. Це, зокрема, може бути виробництво халяльних продуктів, наприклад — курятини, баранини, яловичини, яєць.

Серед країн арабського світу, які розглядають співпрацю з Україною у сфері сільського господарства, називалися, зокрема, Арабські Емірати, Ірак, Йорданія, Катар, Кувейт, Ліван, Туреччина.

Конференція та виставка AUABI 2020 UKRAINIAN-ARAB EXPO пройдуть у Києві 11-13 червня 2020 року.

Ініціатором та співорганізаторами цих заходів виступають AUABI, Український союз промисловців та підприємців, Торгово-промислова палата України, асоціації «Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати».

Відео з пресконференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-