Практики й теоретики ініціюють стале спілкування заради цілісності України

Практики й теоретики ініціюють стале спілкування заради цілісності України

Укрінформ
23 січня, 13:00 - Практики й теоретики ініціюють стале спілкування заради цілісності України

Організатор: Народний рух України.

Спікери: Іван Дутчак - ініціатор Форуму; Валерій Асадчев -  кандидат економічних наук; Андрій Рибалко -  заступник голови Київської крайової організації Народного руху України.

Коротко. Пресконференція, присвячена підсумкам Комунікаційного форуму “Україна і сучасне державотворення", що проходив до Дня Соборності України.

Під час форуму були опрацьовані наступні питання:

- формування ідеологем розвитку України на перший час і перспективу;

-узагальнення інтелектуального досвіду українського державотворення, інтегрування експертного середовища для формування стратегій і тактик державотворення.

Підсумкові матеріали:

Результатом комунікаційного форуму щодо державотворення стане збірник статей - організатори

За підсумками комунікаційного форуму "Україна і сучасне державотворення", що проходив до Дня Соборності України, буде видано збірник статей.

Про це представники партії “Народний рух України” розповіли на пресконференції в Укрінформі.

“Ми би хотіли почути від українських науковців, філософів, інтелектуалів сформульовані думки. У результаті форуму буде видано збірник статей, і в подальшому цей захід буде повторюватися для того, щоб ми поглибили розуміння тих ідей, які вже були озвучені на цьому форумі”, - розповів ініціатор форуму Іван Дутчак.

Він також висловив думку, що наступний форум буде більш масовим і масштабним.

“Однією з основних тез, яка прозвучала від багатьох учасників цього заходу, є те, що українські державницькі патріотичні сили мають гуртуватися навколо того спільного, що їх об’єднує, а не шукати різність між собою. Тому я думаю, що наступний захід буде більш масовим і масштабним, і ми почуємо ще більше цікавих думок на тему того, що буде гуртувати, об’єднувати Україну, на базі чого ми будемо будувати майбутнє”, - сказав Дутчак.

На пресконференції зазначалося, що цьогорічний захід зібрав понад 79 учасників, серед яких було більше 20 науковців та близько 10 докторів наук.

“Ми зібрали наукову, інтелектуальну еліту для того, щоб обговорити про те, що має єднати український народ, які сучасні виклики постали для державотворення і як ті люди, які будуть працювати в політичній сфері, в державному управлінні, мають реалізовувати цю програму державотворення”, - уточнив заступник голови Київської крайової організації Народного руху України Андрій Рибалко.

Відео з пресконференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-