«СТОП Фальсифікат. МЕД».Державний контроль за якістю та безпечністю меду

«СТОП Фальсифікат. МЕД».Державний контроль за якістю та безпечністю меду

Укрінформ
22 січня, 15:00 - СТОП Фальсифікат. МЕД

Організатор: ГО «Громадський контроль захисту прав споживачів».

До участі запрошені: Тарас Висоцький - заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України; Микола Мороз - генеральний директор Директорату з безпечності харчових продуктів Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України; Олександр Лозовицький – керівник підрозділу політики якості Директорату розвитку сільських територій Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України; Ольга Шевченко – т.в.о голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів; Михайло Малков – заступник координатора програм ФАО в Україні; Анна Бурка - національний консультант ФАО; Владислава Миронова - голова ГО «Громадський контроль захисту прав споживачів»; Ольга Котехова – заступник голови ГО «Громадський контроль захисту прав споживачів»; Віталій Башинський – голова Громадської ради при Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів; Вадим Паньковський - голова Асоціації «Об'єднання українських експортерів та переробників меду»; Едуард Кричфалушій - Українська асоціація експортерів та переробників меду; Володимир Стретович – президент Спілки пасічників України; Тетяна Васильківська - голова правління “Всеукраїнське братство бджолярів”; Світлана Литвиненко - Асоціація “Укрбджолопром”; Володимир Вишняк - Асоціація “Укрбджолопром”; Валерій Домбровський - Асоціація “Укрбджолопром”; Людмила Олійник - Національний офіс системи ООН-Хабітат.

Теми до обговорення:

Стан та проблеми ринку меду в Україні та світі.

Державний контроль за якістю та безпечністю меду.

Оголошення старту програми «СТОП Фальсифікат. МЕД».

Чи споживають українці натуральний мед?

Додаткова інформація за тел.: 063-468-63-18, е-mail: stop.fake2019@ukr.net (Ольга Котехова).

Підсумкові матеріали:

В Україні запускають телепроєкт “СТОП Фальсифікат. Мед”

В Україні запускають телепроєкт “СТОП Фальсифікат. Мед”, який перевірить якість меду на прилавках у різних регіонах країни.

Про це повідомила в Укрінформі під час круглого столу “СТОП Фальсифікат. Мед” голова громадської організації “Громадський контроль захисту прав споживачів” Владислава Миронова.

“За умовами проєкту, це будуть чотири експерти, чотири журналісти. Вони будуть виїжджати в один день у чотири регіони. Зразки (меду - ред.) будуть закуповуватись в один день, на наступний день всі чотири групи повертатимуться до Києва, де будуть спочатку знеособлювати зразки. Щоб не було питання, що хтось десь щось підмінив, - не буде цього”, - сказала Миронова.

За її словами, потім запаковані знеособлені зразки передадуть до лабораторії. А після отримання результатів розкодовані матеріали, із зазначенням виробників, передаватимуть до Держпродспоживслужби.

Проєкт “СТОП Фальсифікат. Мед” з виявленню фальсифікованого меду та медового продукту започатковується ГО “Громадський контроль захисту прав споживачів” спільно з телеканалом "1+1", Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

Миронова пообіцяла, що всі етапи виявлення фальсифікату будуть висвітлюватися у соцмережах та в ефірі телеканалу "1+1".

Відео з круглого столу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-