Запуск спільної ініціативи Uber та Кампанії «За безпечні дороги»

Запуск спільної ініціативи Uber та Кампанії «За безпечні дороги»

Укрінформ
17 грудня, 11:00 - Запуск спільної ініціативи Uber та Кампанії «За безпечні дороги»

Організатори: Компанія Uber; Центр демократії та верховенства права (CEDEM).

Учасники: Георгій Соколянський - голова з розвитку Uber у Центральній та Східній Європі; Олеся Холопік - заступник директора Центру демократії та верховенства права, координатор Кампанії “За безпечні дороги”; Олексій Білошицький - перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції.

Коротко. Захід, присвячений запуску спільної ініціативи Uber та Кампанії «За безпечні дороги» Центру демократії та верховенства права (CEDEM). Uber вперше представляє такий вид співпраці та прагне стати рушієм позитивних змін у використанні пасків безпеки в Україні, завдяки масштабу охоплення платформи Uber.

Захід організовано за сприяння керівництва Департаменту патрульної поліції НПУ.

Підсумкові матеріали:

Більше 75% водіїв не користуються пасками безпеки — дослідження

Дослідження Центру демократії та верховенства права (CEDEM) показало, що більше 75% водіїв в Україні не користуються пасками безпеки.

Про це сказала заступниця директора Центру демократії та верховенства права Олеся Холопік на брифінгу в Укрінформі, повідомляє кореспондент агентства.

“Ми нещодавно презентували всеукраїнське дослідження, яке показало, що велика кількість водіїв та пасажирів ігнорують ремені безпеки. Більше 75% водіїв ними не користуються. А штрафи за не користування ременями мізерні, лише 51 гривня”, - повідомила вона.

Холопік наголосила, що пасажири та водії часто не користуються пасками безпеки, тому що серед них популярні міфи, як от: при аварії пасок не дозволить залишити автомобіль, на задньому сидінні пристібатись необов'язково або ж є переконання, що подушок безпеки буде достатньо.

За даними CEDEM, минулого року році пасками безпеки користувалося 23% водіїв та пасажирів, а у 2017 - лише 15%.

Відео заходу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-