“Жінки. Мир. Стратегічне партнерство. Спільна діяльність”. Спільна заява українських, грузинських та польських жінок в ООН

“Жінки. Мир. Стратегічне партнерство. Спільна діяльність”. Спільна заява українських, грузинських та польських жінок в ООН

Укрінформ
16 грудня, 15:00 - Спільна заява українських, грузинських та польських жінок в ООН “Жінки. Мир. Стратегічне партнерство. Спільна діяльність

Організатор: “Українські жінки в ООН”.

Учасники: Світлана Саламатова - голова незалежної делегації „Українські жінки в ООН”, співзасновниця ГО "Інститут культурних справ - Україна", голова правління Міжнародної палати торгівлі, промисловості та інвестицій ЄС (Брюссель); Анна Рехвіашвілі - президентка Європейсько-Грузинського товариства, засновниця та одна із лідерок політичного руху “Переможна Грузія”; Наталія Каплун - керуюча партнерка проєкту “Українські жінки в ООН”,  письменниця, президентка ГО "BEAUTY EXPERT PREMIUM CLUB "; Вероніка Дідусенко - модель, жіноча правозахисниця; Нестан Кіртадзе - професорка, екс-депутатка Парламенту Грузії - перша заступниця Комітету з міжнародних зв'язків; княгиня Анжеліка Сапега - Посол Миру від Міжнародного інституту солдатів миру; Марія Копиця - керівниця організаційного відділу Чернігівського обласного осередку Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад, юристка ГО «Асоціація правників України»; Нігара Хамраєва - співзасновниця та директорка Міжнародної компанії “ДІ ДЖі ЛІ”, фахівчиня з дипломатичному та ділового етикету, громадська діячка; Олена Джадалла - представниця від України у Європейському Парламенті та Європейській Комісії в рамках програми «European Union Visitors Program 2018», засновниця ГС «Ірпінська Агенція Розвитку»; Лілія Олійник - засновниця ТМ ilive - Ilivecafe, Ilivecentre та NGO I Live in Harmony,  ініціаторка Міжнародного екологічного форуму, письменниця; Ірина Попова - президентка Асоціації трихологів України, лікар-дерматовенеролог вищої категорії, членкиня Американської академії дерматології та експертної ради ЕМЕТ; Валентина Василевська - партнерка та керівниця групи аудиторських компаній, членкиня громадських професійних об'єднань САУ та РНБА, керівниця фінансової служби ГО "ІСА Україна"; Ірма Чарквіані - членкиня Клубу успішних жінок - Європейського грузинського товариства; Анано Кемаларія - членкиня Клубу успішних жінок - Європейського грузинського товариства; Карина Тетьора - ведуча всеукраїнських та міжнародних конкурсів, студентка КНУКіМ.

Коротко. Учасники пресконференції представлять цінності Міжнародної платформи “Геополітичний альянс жінок-лідерів України, Грузії та Польщі”, а також місію, завдання та повний склад делегації, яка сформована Міжнародним інститутом культурних зв’язків.

Також вони презентують спільну заяву, що об’єднала міжнародні організації, які мають спеціальний консультативний статус ECOSOC в ООН.

Додаткова інформація за тел.: +380661791214, e-mail: svetasalamatova@gmail.com (Світлана Саламатова, “Українські жінки в ООН”).

Підсумкові матеріали:

Українські, грузинські та польські жінки в ООН оприлюднили спільну заяву 

Українські, грузинські та польські жінки в ООН звернулися з публічною заявою до всіх жінок світу.

Текст заяви презентувала голова незалежної делегації „Українські жінки в ООН" Світлана Саламатова в стінах Укрінформу.

"Наше завдання - донести наш меседж до кожної жінки, яку ми будемо зустрічати в Нью-Йорку, та всіх, хто дотичний до миротворчої справи у світі заявою “Жінки. Мир. Стратегічне партнерство. Спільна діяльність”, - зазначила вона.

У спільній заяві українські, польські та грузинські жінки в ООН закликають усіх представниць жіноцтва врегулювати "політичний баланс світу".

"Сьогодні Україна, Грузія і Польща знаходяться у зонах підвищеної геополітичної агресії. Ми беремо участь у 64-й сесії Комісії ООН зі становища жінок і ми сповнені рішучості домагатись розширення участі жінок у зоні прийняття ключових рішень та досягнення миру на землі - задля забезпечення справедливого соціально-економічного процесу в кожній країні через гендерний баланс", - зачитала заяву Саламатова.

Жінки також закликали усіх світових лідерок "взяти на себе відповідальність за людей, які постраждали у військових конфліктах".

"Ми пропонуємо жінкам світу розробити власну модель сучасної, мирної, гармонійно розвиненої та успішної світобудови, де цінність людини і її життя є основою справедливого соціально-економічного процесу в кожній країні світу", - звернулася голова незалежної делегації „Українські жінки в ООН".

Як повідомляв Укрінформ, у Києві створили глобальну платформу “Геополітичний альянс жінок”, створену на базі трьох країн - України, Грузії та Польщі. Організатори проєкту мають намір залучити до своєї мережі інші країни світу.

Як зазначається, мета платформи - "об'єднати жінок-лідерів для встановлення гендерного балансу та прийняття ключових рішень".

Відео заходу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-