Інноваційна освіта без кордонів: принципи освіти XXI століття для освітян та школярів  зі Сходу (ART HUB)

Інноваційна освіта без кордонів: принципи освіти XXI століття для освітян та школярів зі Сходу (ART HUB)

Укрінформ

4 жовтня о 13:00 відбудеться пресланч  на тему: «Інноваційна освіта без кордонів: принципи освіти XXI століття для освітян та школярів  зі Сходу» (ART HUB).

Організатор: ГО «Фонд «Відкрита політика» за підтримки Посольства Литовської Республіки в Україні, Програми розвитку співпраці та підтримки демократії Міністерства закордонних справ Литви.

Учасники: Ірина  Жданова – виконавчий директор ГО «Фонд «Відкрита політика», канд. іст. наук, засновниця Міжнародної зеленої школи ім. Клима Чурюмова; освітяни зі Сходу, студенти переміщених закладів вищої освіти.

До участі запрошені: Ганна Новосад – міністр освіти і науки України; Марюс Януконіс – Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні.

Питання до обговорення:

Основні проблеми доступу до інноваційної освіти освітян, студентів і дітей, які постраждали від військової агресії.

Science&Digital табори для школярів: розбудова миру через інновації та створення навчального простору 21 ст. для покоління Z.

Освітні потреби 2020-2025 на Сході Україні: стратегія і план дій.

Навчання вчителів і студентів педагогічних закладів вищої освіти інноваційним методикам викладання: STEM/STrEAM на принципах openschooling в Міжнародній Зеленій Школі ім. Клима Чурюмова.

Формула «гроші ходять за вчителем»: ризики і перспективи державно-приватного&державно-громадського партнерства;

Коротко. Присутні матимуть можливість поспілкуватися з освітянами та студентами з Донецької і Луганської областей, які влітку та восени разом з іншими освітянами регіону брали участь у тренінгах Фонду «Відкрита політика» «Літня та Осіння Science&Digital [не] Школа для освітян, студентів та старшокласників з Донецької та Луганської областей» за підтримки Посольства Литви в Україні у Міжнародній зеленій школі, у с. Космач (Івано-Франківська область).

Фонд «Відкрита політика» реалізує програму Let’s Open Green STrEAM за підтримки Посольства Литовської Республіки в Україні і Програми розвитку співпраці та підтримки демократії Міністерства закордонних справ Литви. У 2019 році учасниками тренінгів стали більше 50 освітян, студентів та школярів зі сходу України.

 Детальна інформація за посиланнями: http://openpolicy.org.ua/;

 https://dostupnaosvita.com.ua/.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-