Актуальні питання зайнятості та трудової адаптації учасників АТО/ООС та ВПО. Підписання меморандуму

Актуальні питання зайнятості та трудової адаптації учасників АТО/ООС та ВПО. Підписання меморандуму

Укрінформ
24 вересня, 11:00 - Актуальні питання зайнятості та трудової адаптації учасників АТО/ООС та ВПО

Організатор: Державний центр зайнятості.

Учасники: Ольга Макогон – директор Державного центру зайнятості;  Олександр Терещенко – заступник міністра у справах ветеранів України; Дермот Гамільтон – директор «Стабілізейшн Суппорт Сервісез» в Україні; Валерія Вершиліна – програмна менеджерка проєкту «Стабілізейшн Суппорт Сервісез»; Любов Бершадська – директорка Департаменту реалізації політики зайнятості Державного центру зайнятості; Інна Бондіні – начальниця управління надання послуг населенню Державного центру зайнятості; Наталія Московець – голова правління ВГО «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО»; Артем Денисов – голова правління Всеукраїнського об’єднання «Побратими»; Оксана Жолнович – радник Міністра соціальної політики України;  Ганна Дудінська – юрист «Стабілізейшн Суппорт Сервісез» в Україні;  Вікторія Назаренко – генеральний секретар Національної Асамблеї людей з інвалідністю України.

Коротко. Представники Державного центру зайнятості та Благодійної організації «Благодійний фонд «Стабілізейшн Суппорт Сервісез» в рамках заходу підпишуть меморандум про співпрацю в напрямку забезпечення сприяння зайнятості, соціальної та трудової адаптації учасників АТО/ООС та внутрішньо переміщених осіб.

Підсумкові матеріали:

Держцентр зайнятості підписав меморандум про співпрацю із Стабілізейшн суппорт сервісез

Представники Державного центру зайнятості та Благодійної організації "Стабілізейшн суппорт сервісез" підписали в Укрінформі меморандум про співпрацю.

Про це повідомляє кореспондент агентства.

"Для нас це дійсно знакова подія, оскільки ми потребуємо створення додаткових умов для того, щоб ветерани АТО, ООС і ВПО змогли відчувати, що вони є потрібними для нашого суспільства, для того, щоб ми могли створити додаткові можливості для професійної самореалізації", - зазначила директор Державного центру зайнятості Ольга Макогон.

Вона відзначила, що меморандум є відкритим і запросила громадські організації, державні органи та відомства долучатися та сприяти працевлаштуванню ветеранів та ВПО.

У свою чергу директор "Стабілізейшн суппорт сервісез" в Україні Дермот Гамільтон зазначив, що виклики, пов'язані із правами людини "ефективно вирішуються лише там, де існує співпраця між різними зацікавленими сторонами для спільного пошуку стійких і сталих рішень".

"Ми визначили працевлаштування як одну з пріоритетних тем нашого нового проєкту і тому ми дуже високо цінуємо можливість співпраці з Державним центром зайнятості", - повідомив Гамільтон.

Як зазначається, пілотним регіоном для відпрацювання нового механізму співпраці буде Житомирська область.

Відео з пресконференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-