«Руйнуючи стереотипи: сильні жінки моєї громади». Церемонія вручення нагород  (фойє станції метро «Золоті ворота», м. Київ)

«Руйнуючи стереотипи: сильні жінки моєї громади». Церемонія вручення нагород (фойє станції метро «Золоті ворота», м. Київ)

Укрінформ

20 вересня о 15:30 відбудеться  церемонія вручення нагород  переможцям Всеукраїнського фотоконкурсу «Руйнуючи стереотипи: сильні жінки моєї громади»  (фойє станції метро «Золоті ворота», м. Київ).

Програма «U-LEAD з Європою» спільно з Київським метрополітеном відзначать фотоісторії щодо розширення можливостей для жінок, які перемогли у Всеукраїнському фотоконкурсі «Руйнуючи стереотипи: сильні жінки моєї громади».

Час: 15:30 – 17:30.

Довідково. Цього року було отримано майже 700 дивовижних світлин на фотоконкурс, який тривав з 21 травня до 18 червня. Його мета - встановити тенденції та сприяти розширенню можливостей жінок у розвитку життя громади.

Всеукраїнський фотоконкурс «Руйнуючи стереотипи: сильні жінки моєї громади» реалізувався Програмою для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. Програма співпрацює з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України у формуванні багаторівневої системи управління, яка є прозорою, підзвітною та реагує на потреби громадян.

Топ-25 кращих світлин  можна переглянути за посиланням: http://hromady.photos/winners

Додаткова інформація за тел..: +38 095 529 42 40,  e-mail: vlada.soloviova@giz.de (Влада Соловйова).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-