Допомога дітям учасників АТО/ООС: поїздка до США

Допомога дітям учасників АТО/ООС: поїздка до США

Укрінформ
17 вересня, 12:30 - Поїздка дітей учасників АТО/ООС до Сполучених Штатів Америки.

Організатор: Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України.

Учасники: Олександр Терещенко – заступник міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України; Ольга Бабенко – керівник проєкту «Допомога дітям ветеранів АТО»; Ірина Яковець – керівник групи дітей;  Володимир Примаченко – начальник відділу у м. Києві Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України; Олена Шкрабтак – головний спеціаліст відділу у м. Києві Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України; Сергій Тріскач  – голова ГО «Українська асоціація інвалідів АТО»; Ірина Міхнюк – голова ГС «Всеукраїнське громадське об’єднання родин загиблих та безвісти зниклих, учасників антитерористичної операції, ветеранів війни та активістів волонтерського руху «Крила 8 сотні»; Ольга Чуйко-Дурбак - голова БФ «Міжнародна асоціація підтримки України»; Олег Заєць – голова первинної профспілкової організації НАК «Нафтогаз».

Довідково. За підтримки Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, ГО «Українська Асоціація інвалідів АТО» спільно з ГО «Крила 8 сотні» при співпраці з американською компанією «Tair Travels and Tours» організували поїздку  до Сполучених Штатів Америки для дітей сімей загиблих та учасників бойових дій в зоні проведення АТО/ООС. Координатором цієї  програми виступає  Merlina Conner McAffrey (штат Техас).

Подорож до США відбудеться з 18 вересня по 6 жовтня  2019 р.

Підсумкові матеріали:

Діти учасників АТО/ООС відпочиватимуть три тижні в США

Діти сімей загиблих та учасників бойових дій в зоні проведення АТО/ООС з 18 вересня поїдуть відпочивати до Сполучених Штатів Америки( в штат Техас).

Про це повідомила керівник проєкту «Допомога дітям ветеранів АТО» Ольга Бабенко під час круглого столу в Укрінформі.

"Завтра о 6 годині ранку наші діти відлітають ", - розповіла вона.

За словами Бабенко, в Техасі дітей чекає дуже насичена та цікава програма, там будуть різноманітні заходи. Вона зазначили, що є діти, які хочуть поїхати вдруге до Америки, але, на жаль, це неможливо, адже в Україні багато дітей, яким також потрібна ця поїздка.

Бабенко запевнила, що після відправлення групи 18 вересня обов'язково розпочнеться підготовка наступної групи.

У свою чергу, заступник міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Олександр Терещенко зазначив, що до цієї програми потрібно залучати якомога більше дітей, бо це стане для них тим незабутнім досвідом, який обов’язково покращить їхнє життя в майбутньому.

"Наші діти побачать світ, як живуть люди на іншому континенті, отримають багато вражень. І я думаю, що це дуже добре, бо вони зав'яжуть нові стосунки…", - наголосив він.

Голова ГО "Крила 8 сотні" Ірина Міхнюк зазначила, що такі діти в Україні взагалі не захищені, вони не отримують додаткової психологічної допомоги.

Поїздка до Сполучених Штатів Америки для дітей сімей загиблих та учасників бойових дій в зоні проведення АТО/ООС була організована за підтримки Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, ГО «Українська Асоціація інвалідів АТО» спільно з ГО «Крила 8 сотні» при співпраці з американською компанією «Tair Travels and Tours» .

Координатором цієї програми виступає Merlina Conner McAffrey (штат Техас).

Подорож до США відбудеться з 18 вересня по 6 жовтня 2019 року.

Відео заходу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-