День спорту у м. Біла Церква: презентація програми  заходів

День спорту у м. Біла Церква: презентація програми заходів

Укрінформ
26 червня, 13:30 - День спорту у м. Біла Церква: нагородження кращих спортсменів міста за результатами 2018 року

Організатор: ГО «Білоцерківська організація спорту».

Учасники: Дмитро Киришун – голова ГО «БОС»; Олексій Копишинський – член правління ГО «БОС»; Денис Берінчик - український професійний боксер; Михайло Арцімович - чемпіон Європи з бразильского джіу-джитсу; Денис Шкарубо - МСМК з боксу; Максим Пустозвонов  - гравець Національної збірної з баскетболу; Олександ Бичков - громадський діяч.

Коротко. Учасники пресконференції презентують програму заходів  до Дня Спорту, який пройде в м. Біла Церква  (площа Т.Г. Шевченка)  30 червня о 16:00. 

Варто зауважити, що  планується нагородження кращих спортсменів міста з усіх видів спорту за підсумками 2018 року,  змагання  з боксу, змішаних єдиноборств (ММА), боротьби, силового екстриму, армреслінгу, а також показові виступу з воркауту, баскетбольного та футбольного фрістайлів тощо.

Додаткова інформація за тел..: 0971717207, e-mail: infobosbc@gmail.com

Підсумкові матеріали:

У Білій Церкві 30 червня пройде День спорту за участю провідних атлетів України

Площа Тараса Шевченка міста Біла Церква на Київщині найближчої неділі, 30 червня, стане містом проведення Дня спорту.

Участь у заході, який розпочнеться о 16-й годині, візьмуть провідні спортсмени України, зокрема володар срібної медалі Олімпійських ігор з боксу, чемпіон WBO International Денис Беринчик, йшлося у середу на прес-конференції в Укрінформі.

Огранізувала захід "Білоцерківська організація спорту". Як зазначив її член правління Олексій Копишинський, під час спортивного свята відбудеться церемонія нагородження кращих спортсменів міста, а в показових виступах та змаганнях зможуть взяти участь усі бажаючі білоцерківці.

"Мета нашого заходу - нагородження кращих спортсменів міста та їхніх тренерів, які своїм потом і кров'ю доводять, що Біла Церква, Україна в цілому - це спортивне місто та спортивна держава. Пройдуть змагання з з боксу, змішаних єдиноборств (ММА), бразильського джіу-джитсу, силового екстриму, армреслінгу, показові виступи з воркауту, баскетбольного та футбольного фрістайлів тощо. Зазначу, що громадська організація "Білоцерківська організація спорту" була створена за ініціативи нашого керівника Дмитра Киришуна. Ми намагаємося бути комунікаторами проблем спорту у місті, створювати належні умови для атлетів", - розповів Копишинський.

Денис Беринчик під час прес-конференції наголосив на важливості проведення таких спортивних свят.

"Я з радістю погодився взяти участь у цьому святі спорту. Що може бути краше, ніж здорова молодь, здорова нація. Такі заходи дуже цьому сприяють. Організатори роблять благородну справу. Буде багато людей, буде яскраво, всюди пануватиме спорт, і бокс - зокрема. Разом зі спортом йдуть енергія, сила, любов і краса", - заявив Беринчик.

У свою чергу, уродженець Білої Церкви, гравець національної збірної України з баскетболу Максим Пустозвонов зазначив: "Ми вже маємо досвід проведення баскетбольних майстер-класів для дітей. Добре було б відродити у Білій Церкві класну баскетбольну команду. Знаю, що багато дітей хочуть займатися цим прекрасним видом спорту. Треба створити для них належні умови, аби відволікти від вулиці та й від комп'ютерів також... Упевнений, у неділю в Білій Церкві буде яскраве спортивне свято".

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-