Плогінг #МояЧистаГромада в смт.Велика Димерка (Київська область)

Укрінформ

1 червня  о 10:00 відбудеться публічний захід із плогінгу #МояЧистаГромада в смт. Велика Димерка (Київська область).

Організатори: Програма «U-LEAD з Європою»; Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України; ГО «Україна Без Сміття»; Екологічний Клуб «Зелена Хвиля».

До участі запрошений: Геннадій Зубко - віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Коротко. Мета заходу #МояЧистаГромада - спільна взаємодія між мешканцями громади та місцевою владою, залучення жителів громади до різноманітних екологічних активностей, таких як плогінг, екологічні ігри для дітей, проходження еко-лабіринту,  що сприятиме просуванню практик збирання, сортування та подальшої переробки твердих відходів серед громадян, а також продемонструє переваги їх запровадження в об’єднаних громадах.   

Плогінг – це шведське слово, яке вже стало трендом у всьому світі. Воно означає поєднання бігу та одночасне збирання сміття.

Публічний захід #МояЧистаГромада відбудеться на центральній площі смт. Велика Димерка та завершиться святкуванням, на якому виступатимуть місцеві музичні колективи.

Довідково.  Публічний захід #МояЧистаГромада  організовується Програмою для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. Програма співпрацює з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України у формуванні багаторівневої системи управління, яка є прозорою, підзвітною та реагує на потреби громадян.

Реєстрація на захід: hanna.mamalyga@giz.de (Ганна Мамалига).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-