ІІІ Міжнародний турнір з верхової стрільби з лука: презентація національної збірної України

ІІІ Міжнародний турнір з верхової стрільби з лука: презентація національної збірної України

Укрінформ
28 травня 12:00 - Презентація національної збірної України з верхової стрільби з лука у ІІІ Міжнародному турнірі з верхової стрільби з лука ALTYN ZHEBE

Організатор: Всеукраїнська федерація верхової стрільби з лука.

Учасники: Володимир Янченко - президент Всеукраїнської федерації верхової стрільби з лука, член національної збірної України з верхової стрільби з лука, князь Князівства Київська Русь;  Віталій Гудим -  член національної збірної України з верхової стрільби з лука; Олександр Андрієнко - член президії Всеукраїнської федерації верхової стрільби з лука з історичних питань. 

Коротко. Під час прес-конференції спортсмени розкажуть про верхову стрільбу з лука, правила проведення змагань та про перспективи розвитку кінно-лучної стрільби в Україні. Також вони проінформують про заходи, які організовує Федерація в Україні, серед яких змагання в Київській області у Древньому Києві Князівства Київська Русь («Парк Київська Русь») під час фестивалю кінних бойових мистецтв «Скіфи». Цього року фестиваль «Скіфи» проходитиме 22-23 червня та 2-3 листопада.

Довідково. З 31 травня по 2 червня 2019 року національна збірна команда України візьме участь у ІІІ Міжнародному турнірі з верхової стрільби з лука «ALTYN ZHEBE».

Турнір проходитиме в рамках етнокультурного свята Nur-Sultan Ethno Fest. Це буде перший виїзд національної збірної команди України до Казахстану з метою участі у змаганнях, які проходитимуть в азіатському (3 та 4 мішені діаметром 84 см на висоті 20 м), турецькому (3 та 4 мішені діаметром 60 см на висоті 1,5 м) та казахському (3 мішені діаметром 30 см на висоті 2,5 м) стилях.

Підсумкові матеріали:

Збірна України вирушає до Казахстану на міжнародний турнір з верхової стрільби з лука

Національна збірна України візьме участь у ІІІ Міжнародному турнірі з верхової стрільби з лука ALTYN ZHEBE, який пройде з 31 травня по 2 червня у Казахстані.

Про це під час прес-конференції в Укрінформі повідомив президент Всеукраїнської федерації верхової стрільби з лука Володимир Янченко.

"Наша федерація вперше отримала запрошення виступити у місті Нурсултан на міжнародному турнірі кінних лучників. Учасниками змагань будуть представники 12 країн світу. Ми плідно готувалися до цих стартів і націлені здобути перемогу", - сказав Янченко.

За його словами, обов'язковими умовами для виступу є історичний костюм та історичний лук. Змаганнях проходитимуть в азіатському (3 та 4 мішені діаметром 84 см на висоті 20 метрів), турецькому (3 та 4 мішені діаметром 60 см на висоті 1,5 метра) та казахському (3 мішені діаметром 30 см на висоті 2,5 метра) стилях.

"Всеукраїнська федерація верхової стрільби з лука щороку проводить міжнародні турніри з верхової стрільби з лука в унікальному місці - Древньому Києві у "Парку Київська Русь", де відтворюється архітектура і дух Київської Русі V-XIII століть. Учасники змагань мають можливість не тільки продемонструвати свої спортивні вміння, а й зануритися в атмосферу Древнього Києва, вивчити історію свого народу", - зазначив Янченко.

Цього року Київ прийматиме чемпіонат з верхової стрільби з лука 22-23 червня.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-