Зупинка ЄврОбуса у Києві (Михайлівська площа)

Укрінформ

18 травня об 11.00 до Києва завітає «ЄврОбус» - автобус, що мандрує містами України задля поширення інформації щодо Угоди про асоціацію з Європейським союзом та про можливості, які відкриває дана угода для молоді, бізнесу, громадянського суспільства, органів влади та всього населення (Михайлівська площа).

Спікери: Хюґ Мінґареллі - Посол, голова Представництва Європейського Союзу в Україні; Ернст Райхель - Посол, представник Німецького посольства; Ольга Стефанішина - директорка Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції.

Коротко: Зупинка «Євробуса» в Києві - Михайлівська площа. Саме тут з 11:00 до 16:00 на всіх відвідувачів чекають ігри, вікторини з призами, пізнавальна інформація про відносини України з Європейським Союзом та зустріч з представниками Делегації Європейського Союзу в Україні.

Подія у Facebook: https://www.facebook.com/events/2661271747220315/

Відповідальна за організацію: Юлія Козак, менеджерка проекту yu.kozak@bard.cv.ua, тел. +380506951992.

Довідка. Проект «ЄврОбус» реалізується ГО «Буковинська агенція регіонального розвитку» за підтримки проекту «Імпакт - Підтримка імплементації ЗВТ в Україні, Молдові та Грузії», що втілюється компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH в рамках Регіонального фонду Східного партнерства з питань реформи державного управління.

Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH підтримує Уряд Німеччини в досягненні цілей у сфері міжнародного співробітництва заради сталого розвитку. Пріоритетними напрямами співпраці Німеччини з Україною є: ефективне державне врядування, енергоефективність, сталий економічний розвиток. Окрім того, співпраця з Німеччиною охоплює подолання кризової ситуації на сході країни. При цьому особлива увага приділяється підтримці українських громад, що прийняли внутрішньо переміщених осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-