Презентація нового напрямку роботи зі свідомістю

Презентація нового напрямку роботи зі свідомістю

Укрінформ
15 травня 10:00 - Презентація нового напрямку роботи зі свідомістю 

Організатор: Практична школа свідомого розвитку.

Учасники: Станіслав Лосев - академік, доктор філософії, автор методики «Безлогічний метод усунення негативних програм», засновник Практичної школи свідомого розвитку; Катерина Завялова - соціолог, перинотальний психолог, магістр з  державного управління.

Коротко. Учасники заходу розкажуть про новий унікальний напрямок роботи зі свідомістю «Безлогічний метод усунення негативних програм», а також проінформують про нову книгу «Методика слова». Її презентація відбудеться 19 травня у Музеї історії Києва.

Підсумкові матеріали:

У Києві відбудеться презентація книги Лосєва "Методика слова"

У Києві 19 травня 2019 року в "Музеї історії міста Києва" відбудеться презентація нової книги академіка, доктора філософії, автора методики «Безлогічний метод усунення негативних програм» Станіслава Лосєва "Методика слова".

Про це на прес-конференції в Укрінформі повідомила соціолог, перинатальний психолог Катерина Зав'ялова.

"У людей назбирася величезна кількість стресів і претензій всередині до всього і до всіх, тому вони не справляються в такому інтенсивному ритмі самостійно проживати ці стреси. Від цього починають хворіти на фізичному плані. Представлені в книзі інструменти - це гігієна, необхідна кожній сучасній людині. У книзі доступно описані 34 практичних інструменти, які допоможуть людині позбутися психологічних проблем, стресу, посттравматичних розладів", - сказала Зав'ялова.

Вона підкреслила, що знання та інструменти, представлені в книзі, є форматом нової освіти.

За словами автора книги Станіслава Лосєва, 80% населення Землі живе в стресі.

"Якщо нічого не змінювати, то через 100 років ми можемо перетворитися в цивілізацію шизофреніків. Психологічна допомога не вирішує проблему. Я прийшов до того, що допомогти можуть прості інструменти, які може застосовувати сама людина. Потрібно оволодіти обдуманою, усвідомленою протидією і вона дуже добре працює", - сказав Лосєв.

За його словами, людина страждає не від того, що з нею відбувається, а від того, як вона реагує на те, що відбувається.

"Зв'язок між негативними подіями з минулого і невдачами сьогоднішнього дня важко пояснити логічно. Але завдяки дослідженням був розкритий механізм цих процесів. Спочатку, в результаті недосконалого способу мислення (образи, страхи, пригніченість, злість, небажання жити), відбувається блокування на рівні інформаційного поля. Через певний час, якщо ці блокування не знищити переосмисленням ситуації, негативні програми дають про себе знати у вигляді: хвороб, невлаштованості сімейного життя, конфліктів з дітьми, колегами, катастрофічного браку грошей, розпочата справа просувається важко, не повертають борги", - зазначив Лосєв.

Автор книги стверджує, що за допомогою прийомів, описаних у книзі, людина зможе стерти негативну подію з минулого, нав'язані програми, позбутися негативних звичок і т.д.

"Уявіть собі деталь, на яку припадають великі фізичні навантаження. Їй надали точної форми (фізична підготовка), покрили лаком (психологічна підготовка), але нікому з фахівців не спало на думку досліджувати її на наявність дрібних тріщин. Зрозуміло, що лише одна така тріщина в момент найвищого напруження може стати причиною руйнування і невдачі. Таких тріщин у пам'яті кожної людини, як правило, безліч: від сильних стресів до образ і повсякденних життєвих проблем. Без сумніву, від них треба позбавлятися. І почати позбавлення варто з найбільш сильних потрясінь минулого і допоможе в цьому «Безлогічний спосіб стирання негативних програм», - заявив Лосєв.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-