Презентація видання, яке присвячене діяльності Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ

Презентація видання, яке присвячене діяльності Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ

Укрінформ
19 квітня 14.00 - Презентація науково-популярного видання «Головне управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ на варті національних інтересів»

Спікери: Ярослав Антоняк - радник голови СБУ, голова Наглядової ради наукової серії «Світові традиції державного управління»; Володимир Омельчук - керівник авторського колективу; Юрій Бондар - завідувач кафедри соціальних комунікацій КНУ ім. Тараса Шевченка; Іван Мищак - завідувач відділом Інституту законодавства ВР України.

Довідково. Мета - привернення уваги широкого загалу до історії, становлення та результатів роботи ГУ БКОЗ СБУ, які є свідченням ефективності данного державного інструменту боротьби з корупцією та оргзлочинністю.

Підсумкові матеріали:

В Укрінформі презентували науково-популярне видання про СБУ

В Укрінформі презентували науково-популярне видання "Головне управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ на варті національних інтересів".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні ми розпочинаємо презентацію нового науково-популярного видання, присвяченого спецпідрозділу, до якого, напевно, прикута найбільше увага вітчизняних і зарубіжних засобів масової інформації, цей підрозділ постійно перебуває в центрі боротьби за зміцнення української державності", - сказав керівник авторського колективу Володимир Омельчук.

Як зазначають автори видання, мета створення такої книги - привернення уваги широкого загалу до історії, становлення та результатів роботи ГУ БКОЗ СБУ, "які є свідченням ефективності цього державного інструменту боротьби з корупцією та оргзлочинністю".

"Автори видання підібрали та проаналізували унікальний матеріал, який висвітлює проблематику, якою займається підрозділ, тут ви знайдете матеріали і про досвід протидії і боротьби з корупцією та організованою злочинністю і в добу козацької України, і в часи УНР, і в часи визвольних змагань", - додав завідувач кафедри соціальних комунікацій Київського національного університету ім. Тараса Шевченка Юрій Боднар.

У свою чергу завідувач відділу Інституту законодавства Верховної Ради України Іван Мищак зауважив, що видання є навчальним посібником про історичні витоки діяльності спецслужби і водночас містить практичну інформацію про сучасну роботу спецпідрозділу: "З одного боку посібник є як навчально-виховний, з другого боку - як практичне джерело про діяльність організації".

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-