Бердянськ: новини літнього туристичного сезону

Бердянськ: новини літнього туристичного сезону

Укрінформ
18 квітня 12:00 - Бердянськ: новини літнього туристичного сезону

Організатор: Центр розвитку туризму України.

Учасники:  Володимир Чепурний - міський голова Бердянська; Юлія Дойнова - заступник міського голови; Вікторія Міщенко - начальник відділу туризму;  Володимир Царук - директор Центру розвитку туризму України.

Питання до обговорення:

Скільки коштує відпочинок на Азовському морі.

Основні події літнього туристичного сезону у Бердянську.

Як легко і зручно дістатись до курорту (транспортне сполучення).

Скільки дітей буде оздоровлено цьогоріч.

Підсумкові матеріали:

Номерний фонд санаторіїв Бердянську збільшився на 10-15%

Влада Бердянська розраховує, що цього сезону в місті побільшає туристів, та повідомляє про розширення на 10-15% номерного фонду місцевих закладів відпочинку.

Про це заявив під час прес-конференції в Укрінформі міський голова Бердянська Володимир Чепурний, передає кореспондент агентства.

«Якщо у 2015 році курорт прийняв всього 200-300 тис. туристів, то сьогодні до нас приїздить близько 1,5 млн, цього ж сезону ми очікуємо прийняти ще більше відпочивальників», - наголосив він.

За словами міського Чепурного, передумовами для збільшення туристичного потоку до Бердянська є розширення на 10-15% номерного фонду санаторіїв та пансіонатів міста, а також стабільні ціни на відпочинок та послуги з лікування. Вартість проживання у приватному секторі цього року становить від 80 до 300 грн з особи за добу, проживання у санаторіях — 350-800 грн.

За словами міського голови Бердянська, на відпочинок до курорту сьогодні приїздять переважно українці, але завдяки роботі з містами-побратимами в місті все більше з’являється туристів з Білорусі, Німеччини, Польщі, Франції.

Також, за інформацією керівника відділу реклами та туризму бердянської міськради Вікторії Міщенко, у Бердянську сьогодні працюють 10 дитячих закладів оздоровлення. Середня вартість відпочинку в дитячих таборах становитиме цього літа 8,4-13 тис. грн за 21 день.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-