Громадський проект «Серце горлиці»: презентація виставки дитячих малюнків

Громадський проект «Серце горлиці»: презентація виставки дитячих малюнків

Укрінформ
16 квітня 10:00 - Виставка  дитячих малюнків «Духовна святиня рідного краю» та «Хочу у небо» 

Організатор:  Київський міський центр народної творчості та культурологічних досліджень.

Учасники: Юрій Стельмащук - директор Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім»; Олеся Доліна - керівник громадського проекту «Серце горлиці»; Андрій Кульчицький - ГО «Родини Небесної сотні»; Юрій Василець - ГО «Україна.Воля.Життя»; Жанна Румко - заступник директора Київського міського центру народної творчості та культурологічних досліджень; Володимир Попович - Всеукраїнська спілка ветеранів війни; Валентина Колечко - ГО «Велика рада матерів України»; Аліса Животок - Будинок дитячої творчості Подільського району м. Києва; Алла Державіна - «Об’єднання волонтерів-експертів з соціально-психологічної підтримки ветеранів, їх родин та громад «Трансформація»; Наталія Цезар - БФ «ЛЮВЕНА»; Павло Давидюк - РО «УМТ«Світло на Сході»;  Владислав Селезньов - БФ «Рух милосердя»; В’ячеслав Гардашник - Федерація повітроплавання України.

Довідково. 22 квітня в ДП «Національний центр ділового та культурного співробітництва «Український дім» Київський міський центр народної творчості та культурологічних досліджень  представить Громадський проект «Серце горлиці», який об’єднує волонтерські, ветеранські та релігійні організації.

Місія проекту - створення громадської платформи для координації і взаємодії громадських та релігійних організацій, умов для нормальної життєдіяльності сімей, які виховують дітей з особливими потребами, малозахищених верств населення, учасників АТО і вимушених переселенців.

Також за підтримки партнерів та співорганізаторів буде проведена виставка дитячих малюнків «Духовна святиня рідного краю» та «Хочу у небо» в рамках виставки «Боже домобудівництво в Україні». В рамках заходу відбудеться благодійна вистава та майстер-класи для дітей, благодійний ярмарок тощо.

Підсумкові матеріали:

У Києві 22 квітня буде презентовано громадський проект “Серце горлиці”

В Українському домі 22 квітня Київський міський центр народної творчості та культурологічних досліджень представить Громадський проект «Серце горлиці», який об’єднує волонтерські, ветеранські та релігійні організації.

Про це сказала керівник громадського проекту Олеся Доліна під час його презентації в Укрінформі.

“Напередодні великодніх свят ми 22 квітня в Українському домі робимо такий величезний проект і цього разу ми привернули увагу до дітей з особливими потребами. Об’єдналися з нашими громадськими організаціями, благодійними фондами, спілкою ветеранів України, вирішили провести для таких дітей захід, який би об’єднав громаду”, - сказала Доліна.

За її словами, мета проекту - створення громадської платформи для координації і взаємодії громадських та релігійних організацій, умов для нормальної життєдіяльності сімей, які виховують дітей з особливими потребами, малозахищених верств населення, учасників АТО і вимушених переселенців.

Крім того, буде проведена виставка дитячих малюнків «Духовна святиня рідного краю» та «Хочу у небо» в рамках виставки «Боже домобудівництво в Україні».

Доліна також розповіла, що відвідувачі заходу зможуть безкоштовно отримати консультацію психологів та реабілітологів.

У програмі заходу також заплановані благодійна вистава та майстер-класи для дітей, благодійний ярмарок тощо.

“Хочу додати, що кошти, які отримають ті, хто будуть представляти свої вибори на цьому благодійному ярмарку, будуть надані родині Ямчинських - мама, в якої народилися хворі на ДЦП двійнята, їм по 10 років. Родині дуже важко, бо вони орендують житло в Києві, мама не працює... Цій молодій родині буде надана адресна допомога”, - сказала Доліна.

Відео заходу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-