Ліга учасників АТО на Кубок Героїв АТО: ефективна програма спортивної реабілітації

Ліга учасників АТО на Кубок Героїв АТО: ефективна програма спортивної реабілітації

Укрінформ
14 березня 16:00 - Ліга учасників АТО на Кубок Героїв АТО. Ефективна недержавна програма спортивної реабілітації

Організатор: Всеукраїнська громадська спілка "Федерація футболу учасників АТО".

Учасники: Руслан Руденко - голова правління Громадської спілки "Всеукраїнське об'єднання учасників АТО "УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!", президент Федерації футболу учасників АТО; Олег Протасов - перший віце-президент Федерації футболу України; Микола Білосвіт - координатор Національного комітету територіальної оборони України, підполковник; Віктор Геть - віце-президент ФФУ АТО; Дмитро Андрющенко  - віце-президент ФФУ АТО; Олександр Скляр - віце-президент ФФУ АТО; Антон Струк - віце-президент ФФУ АТО.

Довідково. Всеукраїнська футбольна ліга учасників АТО на Кубок Героїв АТО - це наймасштабніша в Україні програма психологічної та спортивної реабілітації ветеранів та учасників АТО (ООС) з 2015 року. Програма реалізована за підтримки  проектів Всеукраїнського об'єднання учасників АТО “УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!”.

Додаткова інформація на офіційному сайті Громадської спілки «Всеукраїнське об'єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!» та Федерації Футболу учасників АТО.

Підсумкові матеріали:

Стартує п’ятий сезон Всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО

Федерація футболу учасників АТО та ФФУ підписали договір про співпрацю.

24 березня в місті Вишневе стартує вже п’ятий сезон чемпіонату Всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО на Кубок героїв АТО. Організатором турніру традиційно є Федерація футболу учасників АТО. Про це повідомляє Укрінформ.

Під час «круглого столу» в Укрінформі президент Федерації футболу учасників АТО Руслан Руденко повідомив, що його організація підписала договір про співпрацю з Федерацією футболу України (ФФУ) і новоствореним Міністерством ветеранів та подала документи про внесення турніру в Єдиний календарний план фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України. Це надає змаганням офіційного статусу.

За словами Руденка, ФФУ цінує співпрацю з Федерацією учасників АТО і зі свого боку ФФУ гарантує професійну допомогу в організації змагань. Зокрема, і в цьому році ФФУ допомагатиме зі стадіонами, арбітрами, формою та м’ячами.

Представник ФФУ – перший віце-президент ФФУ Олег Протасов зазначив, що мета його організації – проведення єдиного чемпіонату для ветеранів АТО і він сподівається, що через рік такий турнір відбудеться. Наразі ж заплановано провести суперфінал – матч між володарем Кубка героїв АТО та переможцем турніру, який проводить ФФУ для ветеранів АТО.  

Новий, вже п’ятий за ліком, сезон чемпіонату Всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО на Кубок героїв АТО стартує 24 березня в місті Вишневе. Традиційно першими розпочнуть змагання команди дивізіонів «Північ» та «Київ».  Серед нововведень цього сезону – обов’язкове страхування учасників чемпіонату.

Нагадаємо, Всеукраїнська футбольна ліга учасників АТО на КУБОК ГЕРОЇВ АТО – це наймасштабніша в Україні програма психологічної та спортивної реабілітації ветеранів та учасників АТО (ООС) з 2015 року. Щорічно з березня по жовтень в 42 містах України більше двох з половиною тисяч учасників бойових дій проходили реабілітацію та соціальну адаптацію через улюблений вид спорту – футбол.

Відео заходу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-