«Голосуйте! Ми прикриємо!». Презентація проекту

«Голосуйте! Ми прикриємо!». Презентація проекту

Укрінформ
14 березня 10:00 - Презентація соціально-інформаційного проекту «Голосуйте! Ми прикриємо!» 

Організатор: Міністерство у справах ветеранів України.

Учасники: Ірина Фріз - міністр у справах ветеранів України; Володимир Лагута - ветеран 95-ї бригади ДШВ, голова Ради ветеранів; Євгеній Турчак - ветеран 95-ї бригади ДШВ, захисник Донецького аеропорту, голова спілки «Рух Ветеранів України»; Володимир Тананайко - військовослужбовець ЗСУ, командир механізованої роти; Андрій Рябоконь - військовослужбовець ЗСУ, водій-механік.

Коротко. Мета проекту «Голосуйте! Ми прикриємо!» - підтримати та підвищити активну громадянську позицію суспільства, звернути увагу на важливість дотримання громадянського обов'язку, а саме  участь у виборах та свідомий вибір.

Підсумкові матеріали:

Фріз: Вибори - це теж фронт і війна проти Путіна

Українці мають розуміти, що вибори - це також фронт і є війною проти Путіна.

Так під час презентації соціально-інформаційного проекту "Голосуйте! Ми прикриємо" в стінах Укрінформу заявила міністр у справах ветеранів Ірина Фріз, повідомляє кореспондент агентства.

"Вибори - це теж фронт і теж війна проти Путіна. Саме тисячі загиблих і поранених були жертвами гібридної війни. І багато хто з нас недооцінює наслідки такої гібридної війни. І з огляду на те, що військові захищають нашу Україну та наші цінності і демократичні цінності всього світу на російсько-українській війні, громадянський обов'язок кожного з нас тут, в тилу, захищати цінності та відданість наших воїнів", - зазначила вона.

Як раніше повідомлялось, 14 березня в стінах Укрінформу пройшла презентація соціально-інформаційного проекту "Голосуйте! Ми прикриємо".

Мета проекту - підтримати та підвищити активну громадянську позицію суспільства, звернути увагу на важливість дотримання громадянського обов'язку, а саме участь у виборах та свідомий вибір.

Військовослужбовці закликали українців приходити на вибори

Військовослужбовці долучились до соціально-інформаційного проекту "Голосуйте! Ми прикриємо" та закликали українців приходити на вибори.

Проект презентував ветеран 95-ї бригади ДШВ, голова Ради ветеранів Володимир Лагута в стінах Укрінформу.

"Ідея створення проекту виникла давно, хотілось би донести свою думку - ми не агітуємо за якісь політичні партії, це право особисто кожного робити той чи інший свідомий вибір. Ми хочемо закликати, щоб люди віднеслись до цього дуже відповідально і все-таки змогли прийти на виборчі дільниці 31 березня і зробити свій внесок у розбудову країни", - розповів він.

Міністр у справах ветеранів Ірина Фріз зазначила, що ідея такої інформаційної кампанії виникла безпосередньо у самих військових і проект було реалізовано спільною ініціативною групою із залученням представників Міноборони, а сам інформаційний продукт підготував фотограф і письменник Сергій Лойко.

"Головна мета цього проекту - без політики. Проект має за необхідне закликати кожного громадянина нашої держави свідомо прийти на виборчу дільницю і проголосувати за наше майбутнє, за розвиток держави, за демократичні цінності. Ці ролики не мають жодного політичного забарвлення і не є виборчо орієнтованими", - додала Фріз.

Як зазначається, зйомки здійснювались безпосередньо біля Донецького аеропорту, а героями соціально-інформаційних роликів стали військові, які служать на передовій.

"Моя головна умова була в тому, що не можна робити якусь "туфту" чи фейк. Не можна наряжати людей, знімати їх у павільйоні. Зі мною одразу ж погодились, я сказав, що це має бути відзнято саме в бойових умовах на передовій", - розповів режисер проекту Сергій Лойко.

Лойко відмітив, що в результаті було відібрано близько 25-ти роликів для демонстрації на телебаченні та в соцмережах, а також організатори підготували 25 фото із військовими для білбордів та сітілайтів.

Очільниця Мінветеранів Ірина Фріз також зауважила, що Нацрада з питань телебачення та радіомовлення надала рішення про те, що ролики "Голосуйте! Ми прикриємо" мають ознаки соціальної реклами, а тому в подальшому організатори звернуться до телеканалів та операторів зовнішньої реклами із проханням розмістити ролики та фотографії проекту.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-