Презентація  руху та медіа-проекту щодо рівності прав чоловіків та жінок

Презентація руху та медіа-проекту щодо рівності прав чоловіків та жінок

Укрінформ
7 березня 11:00 - Презентація руху та  медіа-проекту щодо рівності прав чоловіків і жінок з нагоди Міжнародного дня боротьби за права жінок 

Організатор: Рух «Права Чоловіків в Україні».

Учасники: Максим Левін - документальний фотограф; Владислав Головін - засновник «Отцовского клуба»;  Володимир Гаріпов - сімейний психолог;  Анна Кислицька – журналіст.

Довідково.  Головна місія руху «Права Чоловіків в Україні» – забезпечити рівність прав чоловіків та жінок в суспільстві.

Учасники руху закликають до створення рівних умов на ринку праці та збалансованого представництва професіоналів в галузі сімейних відносин. Також вони наголошують  на забезпеченні принципу рівності обох батьків у питаннях виховання дітей.

Додаткова інформація за тел.: 091 3071770 (Максим Левін).

Підсумкові матеріали:

Рух за права чоловіків слідкуватиме за проявами дискримінації сильної статі

Засновники нового об'єднання наголошують на необхідності забезпечення принципу рівності обох батьків у питаннях виховання дітей, а також рівності чоловіків та жінок в інших сферах життя.

Прес-конференція ініціаторів руху “Права чоловіків в Україні» відбулася в Укрінформі.

“Назва руху і медіа проекту Men’s Rights Ukraine. Ми будемо слідкувати за проявами дискримінації чоловіків, там будуть тексти про розлучених батьків, про те, як вибудовувати відносини після розлучення. В проекті ми будемо писати не тільки про випадки порушення прав чоловіків, а також говоритимемо позитивно про маскулінність, чоловічі якості, про випадки, коли батьки самі виховують дітей, коли розлучення відбуваються мирно, і чоловіки беруть участь у вихованні дітей. А також про чоловічі активності, які відрізняються від того, що в школах і садочках відбувається”, - розповів про проект один із засновників руху, документальний фотограф Макс Левін.

Окрім цього, як повідомив на прес-конференції сімейний психолог Володимир Гаріпов, планується створити групу чоловічої підтримки, в якій обговорюватимуться всі ті складнощі, що виникають при спілкуванні у пари, яка розлучається, про питання виховання дітей у розлучених сім’ях, юридичні аспекти цих проблем тощо.

На думку учасників прес-конференції, в суспільстві існує велика диспропорція у захисті прав жінок і захисті прав чоловіків, навіть у таких сферах як охорона здоров’я. Наприклад, дуже багато йде мови про здоров’я жінок, і мало уваги, на думку учасників прес-конференції, приділяється питанню здоров’я чоловіків. Також через стереотипи у вихованні, деякі психологічні особливості сильної статі їм не притаманна така якість, як піклування про себе.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-