Використання цифрових інструментів у роботі держслужбовців. Відкритий тренінг

Використання цифрових інструментів у роботі держслужбовців. Відкритий тренінг

Укрінформ
14 березня 11:00 - Використання цифрових інструментів у роботі держслужбовців

Організатори: Міністерство інформаційної політики України спільно з Google Україна та Національною академією державного управління при Президентові України.

Учасники: Антоніна Букач - сертифікований тренер Google for Education; Артем Біденко -  державний секретар Міністерства інформаційної політики України.

Теми тренінгу:

Використання цифрових інструментів Google в професійній діяльності.

Можливості використання брендбуку «UkraineNow» у роботі державних службовців.

Коротко. Під час майстер-класу на сторінці «Укрінформу» буде забезпечено онлайн-трансляцію, і тому всі охочі зможуть дистанційно долучитися до заходу. Глядачі, які успішно пройдуть онлайн або офлайн навчання, отримають сертифікат.

Для виконання практичних завдань учасникам заходу рекомендується мати із собою гаджети (ноутбук, смартфон або планшет).

Контактна особа:  Віталій Салтиков (cпіворганізатор заходу), тел.: +380663480072, email: vs@cfc.com.ua

Підсумкові матеріали:

Тренінг для держслужбовців з використання у роботі цифрових інструментів

У приміщенні Укрінформу проходив тренінг “Використання цифрових інструментів у роботі держслужбовців”, організований Міністерством інформаційної політики України (МІП) спільно з Google Україна та Національною академією державного управління при Президентові України.

Як повідомила завідувач сектору з питань європейської інтеграції МІП Людмила Василенко під час вступного слова, це вже не перший подібний тренінг.

Вона нагадала, що в лютому цього року проводили онлайн-тренінг для освітян.

“Цього разу ми вирішили, що для державних службовців використання цифрових інструментів Google також буде надзвичайно корисним і доречним. І судячи з наших онлайн-реєстрацій, ми вдячні, що більшість державних службовців, особливо в регіонах, дуже зацікавлені в тому, щоб пройти такі тренінги”, - розповіла Василенко.

Вона також наголосила, що цифрова компетенція, цифрова грамотність визнані Європейським Союзом і Радою Європи одним із пріоритетів.

Загалом, як повідомили організатори, на участь у заході зареєструвалися близько 60 державних службовців.

Перед початком тренінгу завідувач кафедри інформаційної політики та цифрових технологій НАДУ Олександр Карпенко розповів, що кожного року в стінах НАДУ проводяться тренінги з усталеною назвою “Цифрові технології Google в роботі державних службовців”.

Також, представляючи тренера, він наголосив, що “незмінним, найкращим тренером від Google є пані Антоніна Букач - найсертифікованіший і найпочесніший тренер Google в Україні, який одержав дуже багато ліцензій та пошани”.

Загалом тренінг триватиме близько трьох годин і складатиметься з двох частин: використання цифрових інструментів Google в професійній діяльності та можливості використання брендбуку «UkraineNow» у роботі державних службовців.

Окрім того, під час майстер-класу на сторінці Укрінформу буде забезпечено онлайн-трансляцію, щоб всі охочі змогли дистанційно долучитися до заходу.

Глядачі, які успішно пройдуть онлайн або офлайн навчання, отримають сертифікат.

Відео заходу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-