Старт інтернет-голосування за кандидатів до Громадської ради при Міністерстві у справах ветеранів

Старт інтернет-голосування за кандидатів до Громадської ради при Міністерстві у справах ветеранів

Укрінформ
28 лютого 15:00 - Старт рейтингового інтернет-голосування за склад Громадської ради при новоствореному Міністерстві у справах ветеранів України

Організатор: Міністерство у справах ветеранів України.

Учасники: Віталій Кузьменко - секретар ініціативної групи; Володимир Фльонц - член ініціативної групи, керівник ГО «Електронна Україна»;  Дмитро Шатровський - член ініціативної групи; Світлана Шеповалова - член ініціативної групи; Ольга Філюк - голова лічильної комісії.

Коротко. Представники ініціативної групи з підготовки установчих зборів Громадської ради розкажуть про правила голосування та як можна проголосувати, завдання, які стоятимуть перед Громадською радою Мінветереанів.

Підсумкові матеріали:

Стартувало інтернет-голосування за кандидатів до Громадської ради при Мінветеранів

Інтернет-голосування за кандидатів до Громадської ради при Міністерстві у справах ветеранів стартувало о 15:00 28 лютого.

Голосування триватиме впродовж однієї доби, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Загалом, прийшли на установчі збори 146 кандидатів. Ці кандидати винесені вже в систему для голосування" - зазначила член ініціативної групи при міністерстві Світлана Шаповалова.

Як зазначають організатори, рейтингове інтернет-голосування проводиться протягом 24 годин через веб-сайт Міністерства у справах ветеранів України (до 15:00 1 березня - прим.).

Будь-який громадянин, який проживає на території України, може взяти участь у голосуванні та проголосувати за одного або декількох кандидатів (відповідно до кількісного складу Громадської ради).

"Наразі ми маємо лічильну комісію в складі 13 осіб, я її очолюю. Обрано також було секретаря лічильної комісії. Можу вас запевнити, ми будемо ретельно слідкувати за перебігом голосування", - відмітила голова лічильної комісії Ольга Філюк.

Усім охочим взяти участь в формуванні Громадської ради запропоновано пройти перевірку, підтвердити адресу своєї електронної пошти та номер мобільного телефону (українського GSM оператора). На проходження перевірок і обрання кандидатів відводиться 20 хвилин.

Відео заходу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-