Україні потрібен президент чи канцлер? Дискусійний клуб «Ділової столиці» (конференц-зала СЕО CLUB UKRAINE, Бутишів провулок, 23)

Укрінформ

27 лютого о 16:00 відбудеться батл за участі двох експертних команд на тему: «Україні потрібен президент чи канцлер?» (конференц-зала СЕО CLUB UKRAINE,  Бутишів провулок, 23).

Організатори:  ПрАТ  «Картель»; «Ділова столиця».

Запрошені учасники: Сергій Соболєв - народний депутат України;  Геннадій Друзенко - юрист-конституціоналіст;  Костянтин Матвієнко - політичний експерт;  Віталій Бала – політолог.

Коротко.  Видання «Ділова столиця» у 2018 році започаткувало інтелектуальні батли із прямими трансляціями на сайті dsnews.ua, де говорять про бізнес, економіку, політику і соціум. Експерти, підприємці, політики і журналісти об’єднуються в команди і заходяться в диспуті за підтримки учасників у залі і перед екранами. Перемагають найсильніші – у кого більше доказів, красномовства, а значить, і глядацьких голосів. Грають, щоб розкрити потенціал українців і пробудити азарт до побудови успішної країни.

У 2019 році  організатори розширили формат дискусійних клубів до «круглих столів» та дискусійних панелей.

За словами шеф-редактора ПрАТ «Картель» Віталія Пировича, батл «Україні потрібен президент чи канцлер?» допоможе розібратись у суперечці щодо політичної моделі України.

Дата і місце проведення:

27 лютого о 15.30 -  реєстрація на місці проведення;

о 16.00  - початок в конференц-залі СЕО CLUB UKRAINE, за адресою  Бутишів провулок, 23 (на четвертому поверсі).

Реєстрація за посиланням на сайті Ділової столиці

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-