Відкриття програми «В підтримку правосуддя та демократичного врядування в Україні»

Відкриття програми «В підтримку правосуддя та демократичного врядування в Україні»

Укрінформ
21 лютого 15:00 - Відкриття програми «В підтримку правосуддя та демократичного врядування в Україні»

Організатори: Спілка «Українські жінки в ООН»; Міністерство інформаційної політики України,  ГО «Грушевського, 5» за підтримки  US - Ukraine Foundation usukraine.org,  Міжнародного  інституту культурних зв'язків ICA  ica-international.org 

Учасники: Світлана Саламатова - ідеологиня проекту Українські жінки в ООН, нагороджена відзнакою «За сприяння у відновленні миру в Україні»; Лариса Вербицька - кандидатка економічних наук, громадська діячка, координаторка групи Жінки України в ООН 2019; Вікторія Осадча - керівниця проекту «Політична академія Грушевського, 5»,  координаторка групи обміну; Наталія Павлова - керівниця видання «Грушевського, 5», координаторка групи обміну.

На захід запрошуються юристи, адвокати, правники та судді; політики та громадські діячі; депутати всіх рівнів та їх помічники, фахівці з міжнародних відносин, люди з активною життєвою позицією та ті, хто бажає розширити коло своїх знань, досвіду та знайомств у професійній сфері.

Довідково. Участь в програмі - це унікальна можливість відвідати офіційні інституції різних країн, парламенти та судові установи, завести нові знайомства та контакти, отримати досвід та знання, започаткувати нові проекти, послухати лекції та поспілкуватися з офіційними представниками політико-правової сфери США. 

Контакти: bonko.medina@gmail.com або 0639391492

Підсумкові матеріали:

Відкрито набір до правничої делегації для візиту у США

В Україні запрошують усіх охочих до участі у програмі "В підтримку правосуддя та демократичного врядування в Україні".

Про формування делегації до США в рамках проекту розповіла під час прес-конференції в Укрінформі керівник проекту "Політична академія Грушевського, 5", координатор групи обміну Вікторія Осадча.

"Ми вирішили зібрати делегацію до США. Все це відбувається задля нашого досвіду, задля того, щоб наші делегати змогли увібрати найкраще з демократичної країни, привезти сюди і потім імплементувати. Це програма розвитку в запровадженні верховенства права та судової реформи в Україні", - зазначила вона. Організатори делегації наголосили, що участь у проекті стане цікавою юристам, адвокатам, правникам та суддям; політикам та громадським діячам; депутатам усіх рівнів та їх помічникам, а також фахівцям з міжнародних відносин.

У рамках програми учасники матимуть можливість відвідати офіційні інституції різних країн, парламенти та судові установи, завести нові знайомства та контакти, отримати досвід та знання, започаткувати нові проекти, послухати лекції та поспілкуватися з офіційними представниками політико-правової сфери США.

Візит заплановано з 17 по 25 березня 2019 року, вартість участі на одну особу - 3550 $.

Зареєструватись можна за посиланням.

Відео заходу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-