Важливий кожен: програма дій

Важливий кожен: програма дій

Укрінформ
11 січня 10:00 - Важливий кожен: програма дій

Організатор: Соціальна платформа «Важливий кожен».

Учасники: Володимир Пилипчук  - професор, нардеп  I-II скликання, голова Комісії Верховної Ради України з економіки І скликання; Борис Марков – заступник голови правління Національного банку України у 1992-1995 роках; Борис Кушнірук - економіст;Анатолій Дробязко - кандидат економічних наук; Ярослав Солтис - заступник голови правління Національного банку України 1997-2003 роках; Мирослав Лаба -  екперт з питань оподаткування;Тарас Стецьків  - нардеп  5-ти скликань; Костянтин Дикань – директор Інституту проблем радикалізму; Юрій Прозоров - голова правління Центру Розвитку ринкової економіки; Володимир Яворівський - нардеп 6-ти скликань; Віктор Лисицький - міністр Кабінету Міністрів України у 1999-2001 роках; Олександр Барабарш – нардеп І скликання; Віталій Мельничук -  екс-мер м. Житомир, нардеп І скликання; Іван Заєць  - міністр екології і природних ресурсів України у 2000-2001 роках ; Микола Греков - мер окупованого Олександрівська;   Юрій Ганущак – експерт з питань децентралізації, нардеп України VI скликання; Іван Макар – нардеп І  скликання, правозахисник; Вячеслав Лебідь – модератор,  голова Асоціації економістів України.

Коротко. Соціальна платформа «Важливий кожен» ініціює створення програми соціально-економічних реформ «Важливий кожен: програма дій». Платформа  об’єднала лідерів громадської думки, експертів, роботодавців,  громадські організації та  профспілки.

Під час «круглого столу» спікери представлять свої напрацювання з таких питань  як удосконалення системи соціальних виплат та соціального захисту населення, формування тарифної політики, зміни системи оподаткування, покращення митного контролю, стабілізація фінансової системи, удосконалення процесу децентралізації, оптимізація роботи місцевих органів влади.

Детальна інформація за тел.: 0931988908 (Михайло).

Підсумкові матеріали:

Для банківської системи 2018-ий став успішнішим за 2017 рік - експерт

Минулий рік став досить успішним для банківської системи, оскільки довіра до банків з боку населення почала повертатися і українці більш охоче несли свої заощадження до фінустанов у 2018-му порівняно з 2017 роком.

Про це під час круглого столу в Укрінформі на тему "Важливий кожен: програма дій" сказав кандидат економічних наук Анатолій Дробязко, повідомляє кореспондент агентства.

"Для банківської системи 2018-ий став кращим, ніж 2017 рік. Ми бачимо, що банківська система розвивається і, взагалі, реформи, які здійснюються, проводяться у правильному руслі. Слід відзначити, що у 2018 році українці почали нести гроші до банківської системи більш охоче", - сказав Дробязко.

Зі слів експерта, в цілому ринок розвивається у правильному напрямку, однак, не можна забувати про той факт, що темпи зростання економіки на 3% говорять про те, що банківська система не підтримує бізнес своїми ресурсами. І якби той напрямок банківської системи, що відповідає за роботу з корпоративним клієнтами, був відрегульований краще, "то ми могли б мати значно більші темпи зростання".

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-