«Residence of Startups». Презентація проекту

«Residence of Startups». Презентація проекту

Укрінформ
7 грудня 16:00 - Презентація проекту «Residence of Startups»

Організатор: «Residence of Startups».

Учасники: Олена Хотенко -віце-президент АППУ; Руслан Анфілов - голова Ради Фундації креативного бізнесу; Наталя Мазур - експерт із зовнішньо-економічної діяльності та міжнародних фондів; Андрій Станіславський - координатор проекту "Residence of Startups" в співпраці з муніципалітетом м. Амстердам (Нідерланди).

Довідково. Проект "Residence of Startups»  має міжнародного партнера з м. Амстердам (Нідерланди). Він сприятиме ефективній глобальній комунікації для креативних винахідників.

"Residence of Startups" являє собою три сфери єдиної платформи:

1.Комунікаційна резиденція (медіа-кампанія, зустрічі, нетворкінг, комунікація зі ЗМІ).

2. Інтернет-резиденція (просування в мережі Інтернет, вірусне розповсюдження в соціальних мережах, співпраця з блогерами).

3. Інфраструктурна резиденція (створення візит-центру, де пануватиме інноваційна атмосфера, котрий буде вітриною проекту).

Базою для проекту стане найкращий досвід  європейських муніципалітетів Берліна, Варшави та Парижу.

Підсумкові матеріали:

В Україні стартував проект "Резиденція стартапів"

В Україні стартував проект Residence of Startups, спрямований на глобальну комунікацію з українськими креативними винахідниками.

Про це розповів голова Ради Фундації креативного бізнесу  Руслан Анфілов під час презентації проекту в Укрінформі.

"Наш проект суто практичний, він передбачає колаборацію з усіма містами України по розвитку стартап-шкіл, відповідних можливостей, конкурсів. Ми дуже сподіваємось на спільну роботу з органами місцевого самоврядування, з органами державної влади, які відповідають за підтримку інновацій, і переконані в тому, що ми зможемо сьогодні дати першочергову можливість стати більш потужними. Старт ми робимо сьогодні і запрошуємо до співпраці всіх тих, хто в цьому напрямку починає робити або має свою діяльність  - це різного роду наукові гуртки, різного роду навіть шкільні команди, молоді підприємці", - зазначив він.

Анфілов розповів, що ініціатори проекту мають на меті виступити відповідною комунікаційною платформою, яка зможе надати можливості для українських стартаперів, і вони будуть на це "витрачати час і ресурси". 

У свою чергу віце-президент Асоціації платників податків України Олена Хотенко відзначила, що презентований проект зможе стати "поєднуючим елементом між ідеєю, людьми, потребами та спонсорами, інвесторами чи зацікавленими у стартапах".

"Чому народився саме цей проект? На сьогодні ми отримали колосальний досвід, спілкуючись не лише з нашим бізнесом, з нашими молодими підприємцями, ми отримали колосальний досвід нерезидентів з Амстердама, Варшави, Парижа, Берліна - навіть розвиток економіки, розвиток міст, розвиток регіонів ніхто не розглядає сьогодні без інновацій, без руху, без дуже серйозних і потужних кроків, які виштовхнуть міста у лідери", - зауважила вона.

Як зазначається, "Резиденція стартапів" діятиме у трьох напрямках: як інтернет-резиденція (де можна буде отримати інформацію про стартапи в Україні), як нетворкінг-резиденція (проведення заходів з менторами та власниками бізнесів і всіх, хто цікавиться інвестиціями в українські стартапи) та як візит-центр.

Проект  має міжнародного партнера з м. Амстердама (Нідерланди)  і, як зазначають ініціатори проекту, Residence of Startups  сприятиме ефективній глобальній комунікації для креативних винахідників.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-