«Vendetta All Stars - Armfight # 50»: зустріч з найсильнішим  армрестлером Рустамом Бабаєвим

«Vendetta All Stars - Armfight # 50»: зустріч з найсильнішим армрестлером Рустамом Бабаєвим

Укрінформ
4 грудня 15:30 - Здобуття українським спортсменом Рустамом Бабаєвим титулу найсильнішого армрестлера на професійному турнірі «Vendetta All Stars - Armfight # 50»

Організатори:  ГО «Спільна Перемога» та Professional Armwrestling League , при підтримці Міністерства молоді та спорту України та інформаційного агентства Укрінформ, при партнерстві Першої Української Сувенірної Компанії.

Учасники:  Рустам Бабаєв -  багаторазовий чемпіон Європи та світу, чемпіон світу серед професіоналів (м. Харків); Євгеній Прудник -  багаторазовий чемпіон світу та Європи, володар кубку світу серед професіоналів;  Ігор Мазуренко -  президент Professional Armwresting League та промоутер;  Світлана Пушкар -  дружина загиблого багаторазового чемпіона Європи та світу, володаря кубка світу серед професіоналів в абсолютній вазі, володаря чемпіонського поясу в абсолютній вазі за версією Professional Armwrestling League, найсильнішого рукоборця світу Андрія Пушкаря; Євгеній Прудник - багаторазовий чемпіон світу та Європи, володар кубку світу серед професіоналів; Олександр Соколинський - модератор, директор ГО «Спільна Перемога».

Коротко. Рустам Бабаєв захищав честь України на професійному турнірі «Vendetta All Stars - Armfight # 50», що відбувся у рамках кубку світу серед професіоналів Zloty Tur World Cup 17-18 листопада 2018 року у Польщі. Його суперником у відкритій ваговій категорії був американський рукоборець Тім Бреснан. Різниця у вазі між спортсменами склала близько 40 кг. Після серії напружених поєдинків, у якій обидва спортсмени показали свою майстерність, перемога утрималася на стороні українця - 4:2 на користь Рустама Бабаєва.

Також прес-конференція буде присвячена пам'яті  найсильнішого армрестлера планети Андрія Пушкаря, котрий  загинув у  страшній автокатастрофі дорогою до Польщі.

Підсумкові матеріали:

Українець Бабаєв здолав американця Бреснана і виступить на турнірі ТОП-8 армрестлерів світу

Багаторазовий чемпіон світу та Європи серед армрестлерів-професіоналів харків'янин Рустам Бабаєв блискуче виступив на престижному турнірі Vendetta All Stars - Armfight # 50, що відбувся у рамках Кубка світу Zloty Tur World Cup у Польщі. 

З рахунком 4:2 він переміг у відкритій ваговій категорії американського рукоборця Тіма Бреснана, який був важчий за українця майже на 40 кг. Про це сам Рустам Бабаєв розповів 4 грудня на прес-конференції в Укрінформі.

"Наша з Тімом боротьба була надзвичайно складною, бо сили були практично рівними. Проте я виявився більш технічним та врівноваженим, адже поєдинки завершувалися в основному через помилки Бреснана. Дуже щасливий, що тепер отримав шанс боротися на новому турнірі від Professional Armwrestling League (PAL)", - заявив Бабаєв.

Президент PAL Ігор Мазуренко повідомив, що перемога у цьому "важкому й непередбачуваному двобої" напряму відкрила для Рустама шлях на змагання за участю ТОП-8 армрестлерів світу з головним призом 50 тис. дол.

"У відбірковому поєдинку, який орієнтовно пройде в Румінії або Індії, братиме участь ще один українець - актор Київської оперети Євген Прудник, який здобув Кубок світу серед професіоналів в абсолютній ваговій категорії на Zloty Tur World Cup", - зазначив Мазуренко.

Учасники прес-конференції вшанували пам'ять багаторазового чемпіона з армрестлінгу Андрія Пушкаря з міста Кременець на Тернопільщині, який загинув у страшній автокатастрофі дорогою до Польщі. В цій же катастрофі зазнав важких травм і молодий спортсмен Олег Жох з Рівного, який перебуває у лікарні й потребує довгої реабілітації.

Ігор Мазуренко передав чемпіонський пояс турніру Vendetta All Stars - Armfight # 50 дружині Андрія Пушкаря Світлані. 

"Це під час змагань у Польщі на знак глибокої поваги попросив зробити багаторічний суперник Андрія россиянин Денис Циплєнков, поєинок з яким не відбувся...", - зазначив президент Professional Armwrestling League.     

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-