«Woman to women». Презентація фотовиставки

«Woman to women». Презентація фотовиставки

Укрінформ
21 листопада 17:00 - Фотовиставка «Woman to women» 

Організатор: ГО «Міжнародна Амбасада жінок-підприємниць».

Учасники: Вероніка Марчук -  президентка Амбасади, очільниця Польського Бізнес Центру в Україні; Маргарита Січкар - рестораторка;  Марія Каель-Говоруха - кінопродюсерка.

Коротко. Фотопроект організувала ГО «Міжнародна Амбасада жінок-підприємниць» з нагоди Всесвітнього дня жіночого підприємництва, який святкується 19 листопада по всьому світові.

Його мета - власним прикладом надихнути жінок, що хочуть створити власну справу, змінити гендерні стереотипи, спрямувати жіночу силу на позитивні зрушення у житті.

На виставці будуть представлені 33 фотополотна із портретами українських жінок, які не тільки досягли успіхів у бізнесі, а також виконують велику роль в соціальних напрямках та допомагають іншим.

Задум втілювала українська фотохудожниця Анна Шайдеманн, роботи якої публікуються в європейських виданнях «VOGUE».

Ідея створення проекту - це продовження соціальної кампанії, яку започаткували Амбасадори США, серед яких - Мішель Обама, Опра Вінфрі, Голді Хоун та інші.

Партнером та стилістом фотопроекту стала міжнародна мережа салонів краси «Maija».

Довідково.  «Міжнародна Амбасада жінок-підприємців в Україні»  створена в 2016 році у співпраці з Польською Мережею, яка в свою чергу, створена за зразком проекту Єврокомісії - Європейська Мережа Амбасадорів Жінок Підприємців (European Network of Female Entrepreneurship Ambassadors) і провадить свою діяльність у Києві.

Підсумкові матеріали:

В Укрінформі відкрилась фотовиставка «Woman to women» 

В Укрінформі відбулась презентація фотовиставки «Woman to women», що має надихнути жінок, які хочуть започаткувати власну справу.

Експозиція складається з 33 фотопортретів українських жінок, які досягли успіхів у бізнесі, повідомляє кореспондент агентства.

"У нас є 33 фотополотна, на яких усі жінки є нашими амбасадорами та які досягли успіхів у бізнесі. Однак головне те, що за допомогою такого інструменту, як ця фотовиставка, нас може побачити весь світ. Це такий собі вид презентації думок наших жінок", - сказала президент Амбасади, очільниця Польського Бізнес Центру в Україні Вероніка Марчук.

Вона зазначила, що виставка спочатку "трохи помандрує Києвом", а пізніше буде представлена у Дніпрі та Одесі.

"Очевидно, що з часом вона проїде всю Україну, але ми мріємо, щоб вона якнайшвидше потрапила на Захід", - додала Марчук.

Фотопроект організовано з нагоди Всесвітнього дня жіночого підприємництва, який відзначається 19 листопада по всьому світі. 

Відео заходу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-