«Дитячим дотиком пера». Старт I Всеукраїнського дитячого форуму

«Дитячим дотиком пера». Старт I Всеукраїнського дитячого форуму

Укрінформ
7  листопада 11:00 - I Всеукраїнський дитячий форум ініціює «Я сам/А» - газета-гра!» 

Організатори: Київський Палац дітей та юнацтва; ІТА «ЮН-ПРЕС», «Я сам/А».

Учасники:  Надія Іллюк -  керівник «ЮН-ПРЕС», КПДЮ; Василь Кушерець -  голова правління Товариства «Знання» України;  Василь Василашко - вчений-секретар Товариства «Знання», поет-пісняр, заслужений журналіст України;  Віталій Адаменко - голова Гільдії головних редакторів (керівників ЗМІ) України; Світлана Садовенко -  заслужений діяч естрадного мистецтва,  музикант, педагог, культуролог, к.п.н, доктор філософії; представники  різних освітніх, культурних та громадських організацій.

Коротко. Під час прес-конференції відбудеться презентація І Всеукраїнського форуму «Дитячим дотиком пера», який  пройде 11 листопада ( з 9:00 до 17:00) у Київському палаці дітей та юнацтва.

Його мета - привернути увагу держави та громадськості до ролі друкованих періодичних видань для дітей у всебічному розвитку творчої особистості та національно-патріотичному вихованні покоління юних українців.

У рамках форуму пішохідні екскурсії, панельні дискусії, презентації книг, майстер-класи та ще багато активностей. Також буде проходити  благодійна акція «Діти - дітям»: Робитимем добро і я, і ти - на світі буде більше доброти!».

Очікується участь близько 800 дітей із різних регіонів України.

Додаткова інформація за тел.: 067-586-09-33, 099-332-91-33 (Тетяна Кондратенко) або e-mail: kondratenkotg23@gmail.com

Підсумкові матеріали:

У Києві відбудеться І Всеукраїнський форум «Дитячим дотиком пера»

У Києві  в неділю, 11 листопада, в Палаці дітей та юнацтва пройде І Всеукраїнський форум «Дитячим дотиком пера», який організовує дитячий журнал-газета "Я сам/А".

Про це на презентації форуму в Укрінформі розповіла головний редактор дитячого видання "Я сам(а)" Тетяна Кондратенко. 

"Ми вирішили провести Всеукраїнський форум, на якому зібрати дітей та дорослих з нагоди святкування  20-річчя журналу "Я сам(а)", та провести цей форум на базі Київського палацу дітей та юнацтва. Для того, щоб об'єднати наші родини, нашу країну. Діти будуть спілкуватися одне з одним,  письменниками, журналістами, акторами", - сказала головний редактор.

Під час форуму планується відзначити 20-річчя дитячого видання,  пройде концерт, участь у якому візьмуть дитячі колективи з усіх куточків країни. Також у Палаці дітей та юнацтва пройде фотовиставка громадської діячки Тетяни Завойської "Майдан для всіх поколінь: Вільні змалку", планується показ документальної стрічки "Іван Богун", мультиплікаційних фільмів, вистави театру "Шарж" Національної академії керівних кадрів культури. Для дітей передбачені 5 ігрових майданчиків, на яких проходитимуть різноманітні майстер-класи. Планується також провести марш до пам'ятника жертвам Голодомору та вшанувати пам'ять Героїв Небесної сотні. 

Загалом, як розповіла Тетяна Кондратенко, мета форуму - привернути увагу держави та громадськості до ролі друкованих періодичних видань для дітей у всебічному розвитку  та національно-патріотичному вихованні покоління юних українців. 

За словами організаторів, очікується, що участь в Форумі візьме близько 800 дітей із різних регіонів України.

Відео заходу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-