Дискусійний клуб «Відкрий світ» з постійним представником МВФ в Україні Гьоста Люнгманом

Укрінформ

23 жовтня о 18:00 відбудеться зустріч  дискусійного клубу «Відкрий світ» з постійним представником МВФ в Україні Гьоста Люнгманом на тему: «Україна та МВФ: підтримка та співпраця»  (Зала 1).

Організатор: Укрінформ.

Спікер: Гьост Люнгман - постійний представник МВФ в Україні.

Робоча мова заходу - англійська.

Коротко. Дискусійний клуб «Відкрий світ» - освітній проект Фонду «Відкрий Україну» для соціально-активної молоді.

Його мета - виховання нового покоління відповідальних лідерів. Кожен місяць Фонд ініціює лекції з відомими експертами, політичними та громадськими діячами для обговорення шляхів ефективних рішень соціальних проблем в Україні і світі.

Довідково.  Гьост Люнгман, громадянин Швеції, 10 років працював у МВФ над різноманітними питаннями в різних країнах.  Під час своєї роботи у Грузії він брав участь у обговоренні і нагляді за імплементацією програм, що підтримується Фондом.

Протягом 2010-2012 рр. пан Люнгман працював у команді МВФ України з особливим акцентом на фіскальних питаннях, а також  над фіскальними реформами в Молдові, Чорногорії, Ірландії, Угорщині, Сербії, Киргизькій Республіці, Кувейті, Омані та багатьох інших країнах.

Пан Люнгман був частим лектором навчальних закладів МВФ в Європі, на Близькому Сході та в Африці. Позаяк отримав  ступінь з економіки в університеті Уппсали.

До приходу в МВФ  працював у міністерстві фінансів Швеції.

Адреса «Укрінформу»: вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. «Театральна»)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-