Країна повинна знати своїх Героїв!

Країна повинна знати своїх Героїв!

Укрінформ
11 жовтня 11:00 - Сталевий хрест непереможних

Організатор: Укрінформ.

Спікер: Олександр Сопов - директор ВТО «Орден», автор 10 знаків державних нагород України та "Відкритої нагородної системи".

Коротко. Під час заходу буде нагородженно 37 сталевих чоловіків та 3 жинкі.

Підсумкові матеріали:

Орденом «Сталевий хрест непереможних» нагородили 37 військовослужбовців

Вищу бойову громадську нагороду - Орден "Сталевий хрест непереможних" вручили 37 українським військовослужбовцям, у тому числі нагороду отримали і 3 жінки.

Про це сказав директор ВТО «Орден», автор 10 знаків державних нагород України і «Відкритої нагородної системи» Олександр Сопов під час нагородження військовослужбовців орденом «Сталевий хрест непереможних» в Укрінформі.

«Сьогодні ми вдруге збираємося для того, щоб висловити велику вдячність тим хлопцям, які своє здоров'я, деякі, на жаль, своє життя поклали на захист нашої Батьківщини. А оскільки ми вже вдруге проводимо нагородження, отже, це традиція, і я сподіваюся, що вона буде постійною», - сказав Сопов.

Він зазначив, що в Україні створено першу в світі відкриту нагородну систему, яка дає можливість народу самому обирати своїх героїв.

«Приємно сказати, що наша країна  єдина  створила першу у світі відкриту нагородну систему, яка дає можливість кожному з людей самому подивитися навколо і знайти героя. Не чекати, коли Верховна Рада визначить, хто гідний, а хто ні. Бо тільки ті, хто поруч знаходяться з героями, тільки вони найкраще знають, хто герой, а хто підлабузник», - сказав Сопов. 

Ордени «Сталевий хрест непереможних» вручав в.о. голови Рівненської районної ради, ініціатор створення нагороди Микола Сальчук. 

«Фактично ми змушені були зробити якусь нагороду, яка могла трішечки відрізняти справжніх від несправжніх. Сьогодні ми вшановуємо справжніх, сталевих духом воїнів. Не запитання - скільки він зробив тих або інших вчинків, питання в тому - чи зможе він зробити вчинок або не зможе. Це й відрізняє людину сміливу від боягуза», - підкреслив Сальчук.

В той же час, директор ВТО «Орден» звернувся з проханням до всіх громадян України пропонувати кандидатури людей, які, на їхню думку,  гідні отримати бойову громадську нагороду. 

«Усіх тих людей, яких знаємо особисто, ми постаралися нагородити цією гідною нагородою. Але ми не можемо знати кожного героя на цій землі, це знаєте ви, це знає вся Україна. У нас залишилося дуже мало імен тих людей, з якими воювали присутні тут хлопці, яких вони вважають гідними нагород. Тому, якщо ви знаєте гідних людей -  напишіть нам, чому ця людина гідна», - сказав Сопов.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-