Переобрання «Міс Україна-2018». Позачергове засідання журі

Переобрання «Міс Україна-2018». Позачергове засідання журі

Укрінформ
27 вересня 15:30 - Позачергове засідання журі Національного конкурсу краси  «Міс Україна» щодо переобрання «Міс Україна-2018» 

Організатор: Оргкомітет Національного конкурсу краси «Міс Україна».

До участі запрошені: члени  журі - Юлія Айсіна - український дизайнер;  Микола Тищенко - київський ресторатор, меценат;  Володимир Остапчук - український телевізійний та радіоведучий; Юрій Ткач - шоумен, актор; Богдан Юсипчук - український кіно- та театральний актор; Олександра Кучеренко - володарка титулу «Міс Україна-2016», а також  Вікторія Кіосе - виконавчий директор Оргкомітету Національного конкурсу краси «Міс Україна».

Підсумкові матеріали:

Журі обере нову "Міс Україна-2018" 28 вересня

Журі національного конкурсу краси "Міс Україна" у четвер у Києві обирає нову переможницю конкурсу замість дискваліфікованої 23-річної киянки Вероніки Дідусенко.

Позачергове засіданні журі конкурсу відбувається в Укрінформі.

Як повідомляє кореспондент агентства, остаточні результати голосування усіх членів журі стануть відомі 28 вересня, а публічне оголошення відбудеться у неділю, 30 вересня.

На позачерговому засіданні відбулося таємне голосування за участю шістьох присутніх із 10 членів журі. Інші чотири члени журі, які не змогли проголосувати у четвер, зможуть віддати свій голос шляхом заповнення відповідних анкет, які будуть їм надіслані електронною поштою.

Як повідомлялося, 23-річна киянка Вероніка Дідусенко втратила титул "Міс Україна-2018" через порушення вимог конкурсу. Як повідомила 24 вересня виконавчий директор оргкомітету Національного конкурсу "Міс Україна" Вікторія Кіосе, Дідусенко було дискваліфіковано через те, що вона надала недостовірну інформацію про те, що не перебувала в шлюбі та не має дітей. 

Згідно з умовами конкурсу, всі його учасниці не повинні перебувати у шлюбі до або під час конкурсу та мати дітей.

Нова переможниця представлятиме Україну на конкурсі "Міс Світу" в Китаї.

Фінал конкурсу "Міс Україна-2018" відбувся 20 вересня.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-