Відкриття інтернет-порталу   4biz2.biz

Відкриття інтернет-порталу 4biz2.biz

Укрінформ
13 вересня 13:30 - Відкриття порталу 4biz2.biz 

Організатор: ТОВ «4БІЗ2БІЗ».

Учасники: Богдан Адамович -голова правління Progress Holding Sp z o o;  Юрій Костоглодов - керуючий партнер ICOM Capital; Ярослав Хобта - старший партнер ICOM Capital;  Яна Сліпченко - директор ТОВ «4БІЗ2БІЗ»; Юрій Назаров - генеральний директор «Мета.UA»;  Віра Сафонова - доктор економічних наук, професор, бізнес-аналітик, експерт; Бартош Мусялович – директор Польського інституту в Києві,  радник Посольства Республіки Польща в Україні.

Довідково. Портал  4biz2.biz  надає не тільки послуги в сфері купівлі-продажу, а й  повну гамму офлайн послуг і доповнень для користувачів у вигляді календаря бізнес-заходів, аналітичних статей з різних галузей.

До офлайн послуг  відносяться: відкриття фірм, ведення бухгалтерії, посередництво в пошуку нових клієнтів, дотацій і інвесторів.

4biz2.biz також займається організацією бізнес-зустрічей і підготовкою комерційних презентацій для фірм.

Сайт пропонує маркетингові послуги: банерну рекламу і верхні позиції в списку оголошень. Його  перевагою являється переклад  цілого змісту ресурсів і автоматичний переклад кореспонденції її учасників, що усуває мовний бар'єр.  Сам портал доступний в трьох мовних версіях: польській, англійській і російській. Він відкритий для користувачів з усього світу, а однією з головних його цілей є об'єднання підприємців в одному місці.

Підсумкові матеріали:

В Україні запущено портал 4BIZ2.BIZ, що надаватиме послуги з розвитку бізнесу та виходу на зовнішні ринки

В Україні презентовано портал 4BIZ2.BIZ - інтерактивну інтернет-платформу, яка створена з метою підтримки бізнесу. Портал надаватиме професійні послуги з розвитку бізнесу, пошуку нових клієнтів, партнерів, інвесторів, не лише всередині України, а й в усьому світі.

Про це йшлося під час презентації порталу, яка відбулася в Укрінформі, повідомляє кореспондент агентства.

"Бізнес без кордонів - наш девіз. Головною метою 4BIZ2.BIZ є усунення кордонів: територіальних, мовних, часових, правових тощо. Це не лише дошка оголошень. Це і підтримка підприємств щодо створення комерційних пропозицій, організація та супровід зустрічей, аж до підписання угоди. Це створення інвестиційних пропозицій, зустріч з інвесторами, також - до підписання угоди. Це пошук контрагентів, субпідрядів, франшизи, покупки бізнесу. Портал включає кілька онлайн та офлайн функціоналів", - повідомив голова правління Progress Holding Sp z o o Богдан Адамович.

За словами Адамовича, пріоритетним сегментом бізнесу, на який розрахований функціонал порталу, є малі та середні підприємці, які не мають достатньо коштів для утримання аналітичних відділів, юристів, ІТ-фахівців, перекладачів тощо. 

"4BIZ2.BIZ допоможе сильно здешевити компаніям вихід на зовнішні ринки", - зазначив співзасновник проекту, генеральний директор «Мета.UA» Юрій Назаров.

У ході презентації організаторами проекту було продемонстровано можливості автоматичного онлайн-перекладача, який, на відміну від безоплатних версій подібних продуктів, дає якісний результат та не потребує подальшого редагування. Переклад здійснюється автоматично та стосується всіх функцій порталу - від оголошень з комерційними пропозиціями, до ведення чату з потенційними партнерами.

Наразі автоматичний переклад здійснюється трьома мовами - російською, англійською та польською, оскільки передбачається, що на першому етапі проект здебільшого буде спрямований на польський ринок, а також ринки Східної Європи. Проте, в планах проекту - збільшувати кількість мов до необмеженої кількості.

Сайт пропонуватиме маркетингові послуги: банерну рекламу і верхні позиції в списку оголошень.

Корисну інформацію про головні умови ведення бізнесу в різних країнах міститиме розділ порталу «Бізнес-навігатор».

"Ми надаватимемо інформацію, як швидше розвивати бізнес, як професійно включитися в товарообіг ЄС, які товари та послуги можна запропонувати партнерам в ЄС", - зазначив Адамович.

У розділі «Бізнес календар» буде зібрана інформація про виставки, конференції і всілякі бізнес-заходи.

Також на сайті розміщені аналітичні статті різних галузей.

"Портал постійно розвиватиметься, тому функції і опції будуть постійно збільшуватися", - зазначив у ході презентації співорганізатор проекту, керуючий партнер ICOM Capital Юрій Костоглодов.

Щодо вартості користування порталом 4BIZ2.BIZ, то, як зазначили його засновники, проект розрахований на самоокупність.

"Це не буде дотаційний проект. Кілька місяців він працюватиме безоплатно. А надалі будуть встановлені конкурентні ціни. Але я вам одразу скажу, онлайн-послуги будуть дуже дешевими", - зазначив керівник проекту Адамович.

Водночас, як планують організатори проекту, користувачі порталу зможуть укладати через портал понад дві третини своїх угод. Як підкреслювалося у ході презентації, портал відкритий для користувачів з усього світу.

"Портал дозволить залучити до 80% продажів через онлайн", - спрогнозувала директор ТОВ «4БІЗ2БІЗ» Яна Сліпченко.

Про проект 4BIZ2BIZ - новий маркетплейс для експортерів, пошуку інвестицій, виходу на міжнародні ринки, вперше було оголошено у квітні цього року на конференції «Вихід на ринки ЄС: проблеми, можливості, інструменти» в Києві, а також в червні на V Східноєвропейському бізнес-форумі в Харкові.

Робота над створенням порталу була завершена у серпні поточного року.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-