Презентація циклу семінарів "Орієнтири молоді в літературі: класики і сучасники". (Адреса: м. Київ, проспект Голосіївський, 122).

Укрінформ

25 червня об 11:00 в Державній бібліотеці України для юнацтва відбудеться презентація циклу семінарів: "Орієнтири молоді в літературі: класики і сучасники" для працівників бібліотек для дітей та юнацтва. 

У заході візьмуть участь: заступник Міністра культури України Юрій Рибачук, молоді письменники Оксамитка Блажевська, Максим Федорченко, Оксана Щирба, ЮліяЧернінька, Богдан Ковальчук.

Під час семінарів будуть розглядатись наступні питання:

- літературна компетенції бібліотечних спеціалістів;

- підвищення якості та ефективності процесу читання дітей та юнацтва;

- створення належних умов для рівного та всеохоплюючого доступу дітей та юнацтва до літератури;

- активізація розвитку української літератури для дітей та молоді.

Довідково. Міністерство культури України спільно з Державною бібліотекою України для юнацтва та Українським центром культурних досліджень започатковують цикл семінарів, спрямований на вдосконалення рівня професійної компетенції бібліотечних фахівців під назвою «Орієнтири молоді в літературі: класики і сучасники».

Проведення наступних семінарів планується провести на базі обласних бібліотек міст Львів, Ужгород, Херсон, Миколаїв, Дніпро, Запоріжжя.

У рамках циклу семінарів заплановані творчі зустрічі з письменниками, презентації книжкових новинок, консультації для організаторів читання, лекції, майстер-класи, тренінги, дискусії.

(Адреса Державній бібліотекі України для юнацтва – м. Київ, проспект Голосіївський, 122)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-